Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Halász Emese

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Egyelőre sajnos nem teljesíti a követelményeket; várjuk vissza, ha lesz hozzá újabb forrás. Alensha 2018. július 12., 22:28 (CEST)

Halász Emese[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Nem nevezetes. A cikk személyes blogokra épül, könyvei szerzői kiadások. Vépi vita 2018. március 11., 08:59 (CET)

Miért baj az ha ő saját maga adja ki a könyveit? Libri, Líra, Bookline oldalakon megvásárolhatóak a könyvek. Főleg ha valaki nem képes 800.000 forintot kiadni egy kiadónak, hogy vállalja a feladatot. Ő saját erőből valósította meg azt hogy a könyveit megvásárolhassák az emberek. Ami jelenleg is már százas nagyságrendű eladott példányt jelent. A közösségi médián/blogján 60.000 fős követőtábora van. Ez nem elegendő a nevezetes jelzőre? Kérném szépen adják meg a pontos leírást hogy mi hiányzik ahhoz. Szívesen bebizonyítom azok meglétét is. Zmagyar vita 2018. március 11., 18:49 (CET)

Válasz a vitalapodon. (Mert ott is megkérdezted.) – Vépi vita 2018. március 11., 19:44 (CET)
  • Symbol delete vote.svg törlendő Nincs több független, megbízható forrás, amely a munkásságával triviális említéseken túl foglalkozna. Igazából még triviális említések sincsenek. A Wikipédia számára nem nevezetes. – Ary vita 2018. március 12., 10:24 (CET)

Két független forrásra van szükség a maradáshoz. A Szeretgom egynek jó lesz, elég jelentős portál a városban. Még egyet tudnál keresni? (Ha esetleg törlődik az oldal és később lesz még forrás, pl. egy interjú vele, akkor kérheted a cikk visszaállítását bármikor.) Alensha 2018. március 13., 02:42 (CET)

Javítottam a forrásokat. Megnézné valaki, hogy ez így elfogadható? User vita:Zmagyar

Semmivel sem jobb. A fele saját iromány, blog, a többi könyvek felsorolás pár mondattal. Egyedül a szeretgom.hu cikke lenne elfogadható egynek, bár az se egy regény. Nem nevezetes, nyugodj bele! – Ary vita 2018. március 13., 12:32 (CET)
Megnéztem, a fölösleges jegyzeteket kivettem (szerk. összefoglalóval megindokolva), a vitalapodon feltett kérdésedre is válaszoltam. Az Élete szakasz személyes információkat tartalmaz több személyről is, ezekre egyetlen forrás a saját blog. – Vépi vita 2018. március 13., 12:46 (CET)
Az előbb kifogásolt személyes infók már nincsenek a cikkben. – Vépi vita 2018. március 13., 13:31 (CET)

Tovább bővítettem a források listáját. Alapul vettem a wikipédián létező magyar írok jóváhagyott lapjait. Nem szerepel kevesebb forrás immár az én lapomon sem. Máshol is úgy látom létjogosultságot kap a Moly.hu és személyes weblap. Így remélem ezt az én esetemben is elfogadjátok. – Zmagyar vita 2018. március 13., 18:48 (CET)

A Moly.hu semmilyen nevezetességet nem bizonyít. Az egy könyves közösség, plusz egy kvázi könyvkatalógus. Attól senki nem lesz nevezetes, hogy egy valóban létező könyv szerzője, amit a Moly.hu is listáz. – Ary vita 2018. március 14., 16:32 (CET)

A moly.hu ott szerepel cikkben, ahol vannak más források is. Itt még mindig a szeretgom az egyetlen jelentősebb. A molyon mindenki fent van, aki adott már ki könyvet. Alensha 2018. március 23., 23:21 (CET)


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!