Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Hajdú Miklós

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Most már bőven van forrás, marad. – Szilas vita 2018. március 19., 16:12 (CET)

Hajdú Miklós[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Vajon nevezetesnek tekinthető? Három nem triviális forrást találtam róla, viszont csak egy nevezhető függetlennek (betettem őket a cikkbe). Regasterios vita 2018. március 13., 19:37 (CET)

Symbol delete vote.svg törlendő Ez nagyon kevés. Nem hinném, hogy cikkre van szükségünk minden képviselőjelöltről, aki esetleg el fog bukni, és már az sem lesz. – Pagony foxhole 2018. március 13., 20:49 (CET)

HajdúMiklós Minden felsorolt hibát javítottam, bővíteném a forrásokat is. Egy ideje tevékenykedem a varos vezetésben is," ..aki esetleg el fog bukni, és már az sem lesz." Javításban erre is kitérnék, forrásokkal alátámasztva.  Pagony Regasterios – Aláíratlan hozzászólás, szerzője HajdúMiklós (vitalap | szerkesztései) 2018. március 14., 18:57 (CET)

Symbol keep vote.svg maradjon A kiírás óta elég jól fel lett javítva: vannak források, hivatkozások, amúgy normálisan megírt szócikk. Alanyának számos közéleti szerepe volt/van, több mint 20 éve részt vesz a városvezetésben, kapott kitüntetést, stb. – EniPort eszmecsere eszmecsere 2018. március 16., 03:07 (CET)

Hát nem tudom, Sugó Tv meg Sugóparti Hírek… lehet, hogy Baján sokan ismerik, és aktív közéletet él, de azért ettől még nem feltétlenül nevezetes. – Regasterios vita 2018. március 16., 07:44 (CET)

Nem, tudom mennyire megbízhatók az általa beírt információk, de egy biztos nem igaz. Az szerepel foglalkozásként, hogy egyetemi tanár, az egyetem honlapján viszont tanársegédként szerepel. Javítottam egyetemi oktatóra. Wikizoli vita 2018. március 16., 16:21 (CET)


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!