Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Grassalkovich Erzsébet

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Nem wikiképes, törölve.– Szilas vita 2018. szeptember 25., 09:52 (CEST)

Grassalkovich Erzsébet[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Nem nevezetes. Vépi vita 2018. szeptember 14., 06:31 (CEST)

  • Nem nevezetes, csonkszintű cikk, Symbol delete vote.svg törlendő. WikimakerXDRebel Alliance logo.svgvita 2018. szeptember 14., 07:07 (CEST)
  • Symbol question.svg kérdés: A csonkszintűség mióta törlési indok? Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2018. szeptember 16., 10:34 (CEST)
  • Egyelőre semmi nem támasztja alá, hogy nevezetes lenne. Be kellene dolgozni az apja cikkébe. – Hkoala Pesce(Simbolo).jpg 2018. szeptember 16., 10:45 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg törlendő, ez se sokkal több, mint ami a Grassalkovich család cikkében van róla, és annyi elég is. Alensha 2018. szeptember 17., 18:46 (CEST)

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!