Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Fejér megyei kulturális programok listája

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Nem cikk, törölve. – Szilas vita 2018. május 16., 15:49 (CEST)

Fejér megyei kulturális programok listája[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Nem lista, egyetlen elemet tartalmaz laza általánosságokkal források nélkül Ogodej Mal 0.png vitalap 2018. május 9., 20:34 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg törlendő, így van, ráadásul ez ebben a formában reklám, egy csomó adat nincs benne, ami egy lexikoncikkbe kívánkozna, de egy jópár bullshit benne van, amiknek itt semmi keresnivalójuk. Palotabarát vita 2018. május 9., 20:50 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg törlendő} - Teljesen tájékozatlan a szerkesztő, aki igyekezett egyetlen program (Vál Völgyi vigasságok) promóciójának hangzatos címet adni és a lista szó is megtetszett neki. Komolytalan.--Linkoman vita 2018. május 11., 09:14 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg törlendő, csak programajánlókat találok a Váli Völgyi Vigasságokról, egyelőre nem nevezetes. Whitepixels vita 2018. május 15., 09:35 (CEST)

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!