Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Fábry Szabolcs

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Nem nevezetes, törölve. – Szilas vita 2018. március 16., 10:29 (CET)

Fábry Szabolcs[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

A személyéről nem találtam független forrásokat, csak a sikkasztásról és egyéb vitákról. Majális vita 2018. március 10., 20:37 (CET)

  • Symbol opinion vote.svg megjegyzés: polgármester-szerű. Leejnyebejnyézett politikusféle. Nevezetes? OsvátA Palackposta 2018. március 11., 08:24 (CET)
  • Szerintem Symbol delete vote.svg törlendő. Nem tudom, hogy önmagában a polgármesterség elegendő-e a nevezetességhez, de független, megbízható források a pályafutásával, életével egyáltalán nem foglalkoznak. újságcikkek csak egy 2011-es és egy 2014-15-ös sikkasztási ügyéről vannak, amiből persze nem lehet egy értelmes életrajzi szócikket megírni. – Ary vita 2018. március 12., 10:44 (CET)
  • Symbol delete vote.svg törlendő, mivel az életéről semmi adatunk nincs, így csak kiegyensúlyozatlan cikket tudnánk írni róla (a veol.hu szerint egy kirúgott alkalmazottja pereli, a „sikkasztási ügy” meg, ha jól értem, az volt, hogy egy telefontársaságtól kért támogatást a gyerekek táboroztatásához, és a támogatás az ő magánszámláján át jutott el a táborhoz, nem a községén. bár minden politikusnak csak ennyi hibája lenne...) Alensha 2018. március 13., 03:09 (CET)
  • Érdekesség számomra, hogy a google a vidékfejlesztési területi felelős kifejezésre egyetlen találatot adott ki, Fábry Szabolcs szócikkét. Ettől még Symbol delete vote.svg törlendő. Apród vita 2018. március 13., 03:21 (CET)
  • Más megfogalmazással mondják másra is, pl. itt („a Vidékfejlesztési Program aktualitásait bemutató fórum, ahol Székely Rita Győr-Moson-Sopron megyei területi felelős”) Alensha 2018. március 13., 03:28 (CET)

Ja vagy úgy! Akkor a megyei szó maradt ki:). De ha jól sejtem, ez nem ugyanaz, mint a kormánybiztosi pozicíó. Apród vita 2018. március 13., 03:37 (CET)


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!