Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Efektor

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: törölve, nem nevezetes. – FoBe üzenet 2021. május 9., 18:21 (CEST)[válasz]

Efektor[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Egyelőre nem tűnik nevezetesnek. GhostDestroyer100 vita 2021. május 3., 07:20 (CEST)[válasz]

Ahogy a szerköfben és a cikkben is szerepel, új közösségi oldalról van szó, tehát nehezen lehet még nevezetes. Nem beszélve arról, hogy a cikkben egyetlen megfelelő forrás van, a Győr Plusz honlapja, minden más soundcloud, apple music és hasonlók. A cikk is eléggé reklámízű, sőt, reklám. Új közösségi oldal, hadd híresedjen még. Majd ha nevezetes lesz, jöhet. GhostDestroyer100 vita 2021. május 3., 07:20 (CEST)[válasz]

  • Symbol delete vote.svg törlendő Önreklám. A szócikket a szóbanforgó alkalmazás készítője írta. – Ary vita 2021. május 3., 14:42 (CEST)[válasz]

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!