Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Christmas Songs (General Harmony Singers-album)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Nevezetesség híján törölve valamennyi cikk. – CrimeaBodoni Ornaments £ 01.svgvita 2020. augusztus 11., 09:27 (CEST)[válasz]

Christmas Songs (General Harmony Singers-album)[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

A magyar General Harmony Singers vokálegyüttes karácsonyi lemeze. Magáról az együttesről is alig van több független, megbízható forrás, de a lemezeikről végképp semmi. Ezért nem csak ezt az egy lemezük szócikkét, hanem az összes többit is törlésre jelölöm, így ahogy a diszkográfia szakaszban fel vannak sorolva. Egyik sem nevezetes a Wikipédia számára.

Ary vita 2020. július 24., 15:13 (CEST)[válasz]


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!