Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Bloodlust

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Független források hiányában nem nevezetes. – Puskás Zoli vita 2018. január 10., 21:13 (CET)

Bloodlust[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezár)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Szerzői kiadású magyar képregénysorozat. Nem látom a több független, megbízható forrást, ami a téma nevezetességét igazolná a Wikipédia számára. Ary vita 2017. december 14., 10:47 (CET)

  • Symbol opinion vote.svg megjegyzés: vannak helyek, ahol a képregény: kultúra. Ez a hely nem az a hely, ezért azt se tudni, hogy a Bloodlust wikiképes-e. OsvátA Palackposta 2017. december 14., 11:59 (CET)
Nem képregény mivoltával van bajom, hanem a Bloodlust-sorozat nevezetességét kérdőjeleztem meg. – Ary vita 2017. december 14., 21:10 (CET)
  • Független források és nevezetesség hiányában Symbol delete vote.svg törlendő. Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2018. január 7., 10:47 (CET)
  • Symbol delete vote.svg törlendő, a nevezetessége nem igazolható. – Rosszkornyifog vita 2018. január 9., 12:58 (CET)

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!