Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Balogh László (helytörténész)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: törlésről szóló konszenzus hiányában megmaradt. --Rlevente Műemlék piktogram.jpg üzenet 2013. június 18., 19:02 (CEST)

Balogh László (helytörténész)[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)

Fontosnak nem nevezhető, visszhangtalan személy. A történészszakmának is megvannak a maga kritériumai, másfelől nem sokat publikált. A szócikk törzsszövegét feltöltő felhasználót figyelembe véve felmerülhet a reklám gyanúja is. Rosszkornyifog vita 2013. május 11., 20:20 (CEST)

  • Symbol opinion vote.svg megjegyzés azzal, hogy több projektjét is az MTA támogatja, szerintem lehet nevezetes (sajnos túl gyakori a neve ahhoz, hogy így elsőre több infót találjak). Alensha 2013. május 11., 22:00 (CEST)
  • Symbol opinion vote.svg megjegyzés Első benyomásom alapján önéletrajznak tűnik. Ez még önmagában nem feltétlenül ok a törlésre, de a szócikkben emlegetett középkori templomkatasztereknek sehol sincs nyomuk tudományos publikációkban, leszámítva egy neten közzétett írást, emellett nincsenek feltüntetve másodlagos források. Rosszkornyifog vita 2013. május 11., 23:40 (CEST)
  • Symbol opinion vote.svg megjegyzés A cikket alaposan átdolgoztam, de még így sem tartom teljesen vállalhatónak. Írtam a cikk szerzőjének, hogy foglalkozzon vele. A nevezetességgel szerintem nincs baj, hiszen helyi szinten elég sokat írnak a könyveiről. Kedves Rosszkornyifog! Egy kérés, ha törlésre jelölsz egy lapot, mindig írj a cikk szerzőjének, illetve, ha látod, hogy valaki sokat foglalkozott vele, akkor annak is, hogy tudjanak róla és tudjanak reagálni (szerkeszteni a cikket, hozzászólni a törlési megbeszéléshez). A cikk nem önéletrajz, mert nem magáról, hanem az édesapjáról írta a szerző. Persze kicsit reklámszagú, de nem tilos. Ezért is gyomláltam ki az elfogult megjegyzéseket a szövegből. Várjunk egy pár napot, aztán meglátjuk. - Hirannor Postaláda 2013. május 30., 13:44 (CEST)

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!