Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Baklövés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Baklövés[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Wikipédia:A Wikipédia nem szótár, ennél többet nem lehet írni róla, hisz nincs mit, áthelyezendő Wikiszótárba. Xia Üzenő 2020. augusztus 1., 23:36 (CEST)

  • Igen, egyértelműen a Wikiszótárban van a helye, nem itt. – Vadaro vita 2020. augusztus 2., 13:06 (CEST)

Symbol opinion vote.svg megjegyzés Négy wikin is van cikke (az angol, német és spanyol cikk tele van forrásokkal, míg a holland cikkben egy sincs), szóval nem mondanám rá, hogy nem nevezetes fogalom, de ebben a formában tényleg nem való Wikibe, max Wikiszótárba. GhostDestroyer100 vita 2020. augusztus 4., 09:17 (CEST)

@GhostDestroyer100: egyik sem igazán a magyar baklövés szó megfelelője... Nálunk a matematikában használatos a bakölvés szó, pl? Mit lehetne még magyarul írni erről? Xia Üzenő 2020. augusztus 8., 17:26 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg törlendő A Wikipédia nem szótár. – Ary vita 2020. augusztus 5., 12:03 (CEST)