Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Az Eurovíziós Dalfesztivál története

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Ennyi idő után ez azonnali, nulla. Egyébként az anonnak még ugyanaznap öt vandál cikkét kellett törölni, úgyhogy... – Pagony foxhole 2019. június 6., 23:01 (CEST)

Az Eurovíziós Dalfesztivál története[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Feleslegesnek tartom. Egy anon skiccelte fel két hete, de hozzá sem nyúlt azóta. Létezik az Eurovíziós Dalfesztivál szócikke, elég fullos úgy látom. Ary vita 2019. június 4., 13:51 (CEST)

Symbol delete vote.svg törlendő -- Ahogy Ary mondja.--Linkoman vita 2019. június 4., 15:15 (CEST)

Symbol delete vote.svg törlendő Nagy null az egész. Szubcsonk, az 5 napot már rég túllépte. – XXLVenom999 vita 2019. június 6., 22:34 (CEST)


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!