Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Alan Walker ft. Walkers - Unity

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Alan Walker ft. Walkers - Unity[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

A cikkben mindössze egyetlen forrás van (a másik kettő egy youtube videó és egy zeneszöveg oldal), így nevezetessége kétséges, továbbá rajongó hangnemben fogalmaz. XXLVenom999 vita 2020. október 17., 13:56 (CEST)

Értesítettem a szócikk elkezdőjét, hogy az általa elkezdett szócikket törlésre jelölték. És amennyiben tud a szócikk tárgyától független, a szócikk tárgyának nevezetességét alátámasztó forrásokat felmutatni, ezen az oldalon megteheti. Apród vita 2020. október 17., 14:09 (CEST)

Symbol delete vote.svg törlendő Semmit nem találtam a dalról, csak dalszöveg oldalakat, youtube videókat és letöltő linkeket. GhostDestroyer100 vita 2020. október 17., 15:18 (CEST)

Symbol delete vote.svg törlendő Nem nevezetes. A független forrásként megadott mentalfloss.com cikkben sem találtam erről semmit. Már csak azért is esélytelen, mivel a dal 2019-es a cikk pedig 2014-es. – Ary vita 2020. október 18., 18:43 (CEST)