Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Akadályoztatottsági körlapösszeg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Valószínűleg hoax. Nincs rá forrás és semmilyen említés az interneten. Törölve. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. november 13., 22:24 (CET)

Akadályoztatottsági körlapösszeg[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Tényleg létezik ilyen? A cikkben megadott link halott, a neten sehol nem fordul elő ez a kifejezés a wikipédián kívül. Eredménytelenül kerestem a "total obstruction disc area" kifejezésre is. Hkoala Pesce(Simbolo).jpg 2019. november 8., 10:19 (CET)

Talán @Vépi: tudja, hiszen az ugyancsak halott link http://szt.bme.hu/files/TODA.html -ről ő változtatta május 19-én http://szt.bme.hu/files/novel_def_of_toda.pdf -re. Apród vita 2019. november 8., 23:35 (CET)

Összeolvastam az angol eredetivel (hogy az mi volt, nem emlékszem), és újrafordítottam, hogy érthető legyen. – Vépi vita 2019. november 9., 06:23 (CET)

Köszönöm a választ. Apród vita 2019. november 9., 18:48 (CET)

@Vépi: mindenesetre jó lenne rá egy új forrás, mert ez halott, és tényleg sehol máshol a neten nem találni ezt a kifejezést, ami eléggé fura. Xia Üzenő 2019. november 10., 10:57 (CET)

Nem tudok. Nem én indítottam a cikket, csak próbáltam megérteni. Most már semmi nyomát nem találom. Valami dolgozat lehetett, lehet, blöff, lehet, nem. – Vépi vita 2019. november 10., 12:25 (CET)

Symbol delete vote.svg törlendő lehet, hogy valaki kitalált egy ilyent, de amint a (netes) említések hiánya is mutatja, egyelőre nem nevezetes. Majd ha cikkek, tanulmányok hivatkoznak a fogalomra, ha alkalmazni fogják a gyakorlatban, vissza lehet térni rá. Whitepixels vita 2019. november 11., 08:28 (CET)


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!