Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/A józan ész furcsaságai

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: A nevezetességet igazoló több független forrással a szócikk nem rendelkezik. Törölve. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2022. január 14., 20:45 (CET)[válasz]

A józan ész furcsaságai[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Sajnos nem tűnik nevezetesnek. GhostDestroyer100 vita 2021. december 17., 10:08 (CET)[válasz]

Tudom, hogy könyv, érték, stb., de sajnos nem tűnik nevezetesnek. 2006-ban készült a cikk, idén decemberben tette rá Hkoala a {{nevezetesség}}(?) sablont. A cikkben csak a könyv van megadva hivatkozásként. Keresés során semmilyen megbízható forrást nem találtam róla sem a magyar, sem a német címével, csak könyvesboltokat minden mennyiségben, a találatok többi része a szavak külön-külön, esetleg egy kósza letöltő link. Persze nem minden a gugli, tudom, így rákerestem Arcanumon is: csak a szavak voltak külön-külön, Hungaricanán is: ott pedig semmi. Szóval mindezek alapján nem tartom nevezetesnek. Szerintetek az? GhostDestroyer100 vita 2021. december 17., 10:08 (CET)[válasz]

Symbol delete vote.svg törlendő, nem nevezetes. – FoBe üzenet 2022. január 12., 11:19 (CET)[válasz]

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!