Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/És Ubul

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Van rá több forrás, a nevezetességi irányelvet teljesíti. Alensha 2018. július 17., 02:31 (CEST)

És Ubul[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

A műsorgyártó honlapján kívül csak triviális említésekben szereplő rövid animációs sorozat. Ary vita 2018. március 21., 16:05 (CET)

Bocsánat, nem nagyon találtam róla több forrást, ugyanis a Google nem sokat segített, mert az "Ubul" elég gyakori név, és amikor a forrásokat kerestem, az "és ubul" kifejezéssel nem sokra mentem, azért tüntettem fel ilyen kevés forrást. Megpróbálhatok hozzá több forrást feltüntetni, de nem hiszem, hogy nagyon találnék többet.

GhostDestroyer100

Újból én vagyok: egy plusz forrást tudtam hozzátenni, az Origo-ról, sajnos nem nagyon találni tényleg semmit a műsorról.

GhostDestroyer100

Symbol opinion vote.svg megjegyzés Tehát nem nevezetes. :) – Ary vita 2018. április 17., 14:20 (CEST)

Symbol delete vote.svg törlendő per Ary Gerry89 vita 2018. április 17., 20:06 (CEST)

"Tehát nem nevezetes. :)" Ez jó poén volt, értékelem. Amúgy pedig ezzel a lappal (és a MyCream-mel) szintén úgy jártam, mint a The Faith/The Untouchables bandáknál történő források feltüntetésével: alig találtam róluk valami infót, nagyon örülök, hogy két-három oldalt össze tudtam szedni, hogy forrásként megjelenhessen. Borzalom. Mindegy, ti tudjátok. Az Ubulhoz és a MyCream-hez borzalmasan nehéz volt forrásokat találni, így nem tudok új lapokat betenni. Bocsi.

GhostDestroyer100 vita 2018. április 23., 16:50 (CEST)


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!