Wikipédia:Szerkesztők megtartása/Mentorok

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Köszönjük, hogy jelentkezel mentornak! A mentorok feladata, hogy az új szerkesztők által feltett, és a szoftver által a vitalapjukra továbbított egyszerű üzenetekre válaszolnak, segítve az újoncok első lépéseit, eligazodását a Wikipédiában. Válaszoláskor használd a ping funkciót (a válaszeszköz vizuális módjában @, wikiszövegben {{válasz}}(?)).

Kérlek, mutatkozz be röviden (maximum 240 karakterben) az új szerkesztőknek! Annak érdekében, hogy ne vonja el a figyelmüket, az üzenet nem jelenít meg wikikódot vagy linkeket. Részletekért lásd ezt az útmutatót.

A mentorok listája[szerkesztés]

Fel- és leiratkozás: Speciális:MentorDashboard.


Automatikusan hozzárendelt mentorok

New accounts are randomly assigned to these mentors.

# Felhasználónév Utoljára aktív Súly Állapot Üzenet kezdőknek
1 Hári Zalán (vitalap | szerkesztései) 2023. június 8., 14:20 Az átlag kb. fele Aktív Szia! Én vagyok a mentorod. Kérdezz tőlem bátran, segítek, ha kell.
2 Mugli (vitalap | szerkesztései) 2023. június 5., 10:33 Átlagos (alapértelmezett) Aktív Azért vagyok itt, hogy segítsem a Wikipédiában való eligazodásodat. Kérdezz tőlem bátran!
3 SZERVÁC Attila (vitalap | szerkesztései) 2023. június 7., 21:39 Átlagos (alapértelmezett) Aktív Azért vagyok itt, hogy segítsem a Wikipédiában való eligazodásodat. Kérdezz tőlem bátran!
4 Tacsipacsi (vitalap | szerkesztései) 2023. június 8., 13:55 Az átlag kb. fele Aktív Azért vagyok itt, hogy segítsem a Wikipédiában való eligazodásodat. Kérdezz tőlem bátran!

Manuálisan hozzárendelt mentorok

New accounts are not randomly assigned to these mentors. Like other mentors, these mentors can manually select the accounts they would like to mentor. This section is mainly for workshop hosts who just want to mentor people they met.

# Felhasználónév Utoljára aktív Súly Állapot Üzenet kezdőknek
1 Tgr (vitalap | szerkesztései) 2023. június 4., 12:36 Az átlag kb. fele Aktív Azért vagyok itt, hogy segítsem a Wikipédiában való eligazodásodat. Kérdezz tőlem bátran!