Ugrás a tartalomhoz

Wikipédia:Szerkesztők megtartása/Mentorok

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Köszönjük, hogy jelentkezel mentornak! A mentorok feladata, hogy az új szerkesztők által feltett, és a szoftver által a vitalapjukra továbbított egyszerű üzenetekre válaszolnak, segítve az újoncok első lépéseit, eligazodását a Wikipédiában. Válaszoláskor használd a ping funkciót (a válaszeszköz vizuális módjában @, wikiszövegben {{válasz}}(?)).

Kérlek, mutatkozz be röviden (maximum 240 karakterben) az új szerkesztőknek! Annak érdekében, hogy ne vonja el a figyelmüket, az üzenet nem jelenít meg wikikódot vagy linkeket. Részletekért lásd ezt az útmutatót.

A mentorok listája[szerkesztés]

Fel- és leiratkozás: Speciális:MentorDashboard.


Automatikusan hozzárendelt mentorok

Az új szerkesztők véletlenszerűen hozzárendelődnek az alábbi mentorok egyikéhez.

# Felhasználónév Utoljára aktív Hozzárendelt új szerkesztők Állapot Üzenet kezdőknek
1 Hári Zalán (vitalap | szerkesztései) 2024. június 11., 06:20 Átlagos (alapértelmezett) Távol eddig: 2024. június 15. Ez a tapasztalt szerkesztő tudja, hogy új vagy, és segíteni tud a szerkesztésben.
2 Mugli (vitalap | szerkesztései) 2024. június 13., 09:37 Az átlag kb. fele Aktív Azért vagyok itt, hogy segítsem a Wikipédiában való eligazodásodat. Kérdezz tőlem bátran!
3 SZERVÁC Attila (vitalap | szerkesztései) 2024. június 9., 21:12 Átlagos (alapértelmezett) Aktív Azért vagyok itt, hogy segítsem a Wikipédiában való eligazodásodat. Kérdezz tőlem bátran!
4 Tacsipacsi (vitalap | szerkesztései) 2024. június 14., 01:17 Az átlag kb. fele Aktív Azért vagyok itt, hogy segítsem a Wikipédiában való eligazodásodat. Kérdezz tőlem bátran!

Manuálisan hozzárendelt mentorok

Ezekhez a mentorokhoz nem rendelődnek hozzá automatikusan új szerkesztők, de – a többi mentorhoz hasonlóan – manuálisan elvállalhatnak mentoráltakat. Ez a szakasz elsősorban a szerkesztőmaratonok és egyéb rendezvények szervezőinek van, akik csak a személyesen megismert szerkesztőket szeretnék virtuálisan is mentorálni.

# Felhasználónév Utoljára aktív Hozzárendelt új szerkesztők Állapot Üzenet kezdőknek
1 Tgr (vitalap | szerkesztései) 2024. május 31., 20:30 Nincs (manuálisan vállalom el őket) Aktív Azért vagyok itt, hogy segítsem a Wikipédiában való eligazodásodat. Kérdezz tőlem bátran!