Wikipédia:Szerkesztők megtartása/Mentorok

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Köszönjük, hogy jelentkezel mentornak! A mentorok feladata, hogy az új szerkesztők által feltett, és a szoftver által a vitalapjukra továbbított egyszerű üzenetekre válaszolnak, segítve az újoncok első lépéseit, eligazodását a Wikipédiában. Válaszoláskor használd a ping funkciót (a válaszeszköz vizuális módjában @, wikiszövegben {{válasz}}(?)).

Kérlek, mutatkozz be röviden (maximum 240 karakterben) az új szerkesztőknek! Annak érdekében, hogy ne vonja el a figyelmüket, az üzenet nem jelenít meg wikikódot vagy linkeket. Részletekért lásd ezt az útmutatót.

A mentorok listája[szerkesztés]

Fel- és leiratkozás: Speciális:MentorDashboard.


Automatikusan hozzárendelt mentorok

# Felhasználónév Utoljára aktív Súly Állapot Üzenet kezdőknek
1 Mugli (vitalap | szerkesztései) 2022. december 5., 00:37 Átlagos (alapértelmezett) Aktív Azért vagyok itt, hogy segítsem a Wikipédiában való eligazodásodat. Kérdezz tőlem bátran!
2 SZERVÁC Attila (vitalap | szerkesztései) 2022. december 4., 21:00 Átlagos (alapértelmezett) Aktív Azért vagyok itt, hogy segítsem a Wikipédiában való eligazodásodat. Kérdezz tőlem bátran!
3 Tacsipacsi (vitalap | szerkesztései) 2022. december 5., 19:47 Az átlag kb. fele Aktív Azért vagyok itt, hogy segítsem a Wikipédiában való eligazodásodat. Kérdezz tőlem bátran!
4 Tgr (vitalap | szerkesztései) 2022. november 30., 04:39 Átlagos (alapértelmezett) Aktív Azért vagyok itt, hogy segítsem a Wikipédiában való eligazodásodat. Kérdezz tőlem bátran!

Manuálisan hozzárendelt mentorok

Nincs