Wikipédia:Szavazás/Javaslatok/A Vendvidék szakrális emlékei

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Az alábbi megbeszélést/szavazást/vitát lezártuk. Kérjük, ne módosítsd!
A további hozzászólásokat a témának megfelelő fórumra vagy vitalapra írhatod. Ezt a szakaszt többet ne szerkeszd!


Ezen a néven van egy lista ez említett vidék vallási jellegű objektumaival kapcsolatban, mely még nincs teljesen befejezve. A cikk nevével kapcsolatban merültek fel problémák. Szerkesztő:Tkarcsi kifogásolta, hogy a cikk neve emlékei, azzal érvelve, hogy vannak közöttük ma is használatban levő templomok. A véleménykérésen Wikipédia:Kocsmafal (egyéb)#A Vendvidék szakrális emlékeinek listája, vagy van ennél jobb név is? már volt egy rövid tárgyalás, mely után most szavazásra szándékozom küldeni a kérdést.

Szavazás javasolt szövege[szerkesztés]

Javaslom tehát, a szerkesztők döntsék el, hogy a cikk címe maradjon A Vendvidék szakrális emlékei, vagy pedig legyen a Tkarcsi által beterjesztett nevek közül az egyik mondjuk A Vendvidék egyházi építményei, vagy egyházi műemlékei. Létezik egy harmadik javaslat a szlovén wikipédia mintájára, ahol egy hasonló cikknek a címe sakralnih objektov v Prekmurju magyarul A Muravidék szakrális objektumai.

Megjegyezném továbbá, hogy a véleménykérésen Szerkesztő:Burrows úgy vélte, hogy a cím megfelelő, mert a felsorolás tartalmaz útmenti kereszteket, melyek nem építmények, azonkívül a falusi temetőket is meg lehetne említeni. Bár Burrows a szavazást ellenzi, de mivel nem jutott dűlőre a kérdés ott, ezért kezdeményezem a szavazás kiírását.

A Vendvidék szakrális építményeinek listája lehetne egy cím, ha az emlékei nem jó. Szajci reci 2008. augusztus 8., 20:00 (CEST)[válasz]

Megjegyzés[szerkesztés]

Szerintem ez nem ide való, hanem a WP:VK lapra. – Zimmy mondj el mindent 2008. augusztus 8., 11:41 (CEST)[válasz]


A fenti megbeszélést lezártuk, kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a szakaszt többet ne szerkeszd!