Wikipédia:Szép cikket találtam!/Fejrész

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Szócikkek, amelyek akár kiemeltek is lehetnének

Ha találsz egy olyan szócikket (vagy te magad írtál egyet), mely szerinted tartalmilag és formájában elérte a kiemelt szócikk színvonalát és megfelel a kritériumoknak, és ezért szeretnéd, hogy a legjobb lapok listájára kerüljön, akkor javasold a Javaslatok kiemelt szócikkekre lapon, ahol a többi szerkesztő is látja, bírálhatja, jobbá teheti és szavazhat rá.

Ha azonban most nincs időd vagy energiád arra, hogy a kiemelési eljárást „végigvigyed” a fenti, kiemelkedő színvonalú cikkel, akkor az alanti listára tedd fel.

Ebből a listából aztán mindenki válogathat, véleményezheti, és talán akad majd a cikknek egy pártfogója is, aki kiemelésre viszi.

A ikonnal jelölt szócikkeket már jelölték kiemelt szócikknek, azonban ezt a státuszt nem kapták meg. A ikonnal jelzett cikkek korábban kiemeltek voltak, de később megvonták tőlük a kiemelt státuszt.

A szép szócikkek tematikus listája

Biológia, orvostudomány · Bűnözők · Filmművészet, színházművészet, média · Filozófia · Fizika, csillagászat, űrkutatás · Földrajztudomány · Gasztronómia · Gazdaság, gazdaságtörténet · Hangszerek · Helytörténet · Informatika · Irodalom · Játékok · Jelképek · Jövőkutatás · Kémia · Képregények · Képzőművészet, építészet, régészet · Kitüntetések, rendek · Klasszikus zene · Könnyűzene  · Közlekedés · Matematika · Mérnöki tudományok, technológia · Néprajz · Numizmatika · Nyelvészet · Oktatás, iskolatörténet · Paleontológia · Pszichológia · Ruházat · Sport · Textilipar · Történelem · Vallások, vallástörténet

Kiemelés általában
Kiemelt szócikkek
A kiemelés folyamata
Útmutatók a kiemeléshez
Kapcsolódó kategóriák