Wikipédia:Nem létező kategóriák

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Tudnivalók

Ez a lista a Speciális:Keresett kategóriák alapján készült. Az eredeti listával szemben szerkeszthető és csoportosítható, viszont nem frissül automatikusan, de karbantartásra alkalmasabb.

A csoportba sorolás kézi munkával készült, és teljesen esetleges, pusztán arra szolgál, hogy a szerkesztők könnyebben megtalálják az érdeklődési körükbe eső kategóriákat. A besorolási hibáknak semmi jelentőségük. A több témakörbe is tartozó kategóriák besorolása önkényesen történt. Különösen nagy az átfedés a személyek és a többi téma között. A csoportba sorolás alapja a cím volt, tartalmi ellenőrzés nélkül.

Felkiáltójel jelöli az idegen nyelvű (feltehetően más wikiből másolt) és a magyartalan vagy helyesírási hibás nevű kategóriákat, amelyek semmiképpen nem maradhatnak így. A nem létező kategóriákat lehet törölni a szócikkekből vagy létezővel helyettesíteni, illetve indokolt esetben a kategorizálási szokásoknak megfelelően létre is lehet hozni.

A listát a kézzel készült besorolás alapján egy bot látja el szakaszcímekkel és helyezi el ezen az oldalon. Kérjük, hogy a javított kategóriákat és a kiürített szakaszcímeket távolítsd el.

Utolsó frissítés: 2010. szeptember 5., 15:19 (CEST)

Kategóriák száma az utolsó frissítéskor: 655. 

Besorolatlan[szerkesztés]

Cikkértékelés[szerkesztés]

 megjegyzés Ezeknek a témáknak nincs kidolgozva a cikkértékelése; ha valaki nekifog, akkor nem csak ezeket a kategóriákat kell létrehozni, hanem a teljes skálát. – Hkoala 2010. szeptember 5., 11:48 (CEST)[válasz]

Fizika/Kémia/Csillagászat/Űrkutatás[szerkesztés]

Gazdaság[szerkesztés]

Informatika[szerkesztés]

Orvosi[szerkesztés]

Sablon[szerkesztés]

Technika[szerkesztés]

Történelem[szerkesztés]

Wikiadminisztráció[szerkesztés]