Wikipédia:Kézilabdaműhely

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Nuvola apps kservices.png A műhely   Icon tools.png Sablonok   Nuvola apps ktip.png Irányelvek   Nuvola apps kate.png Vitalap   Wikipedia-logo.png Mintaszócikkek   Pictogram voting question-blue.svg Szavazások
Nuvola apps kdmconfig.png Munkacsoportok, projektek   Crystal Clear action bookmark.png Kiemelt szócikkeink   Nuvola apps korganizer.png Tornák

Kézilabdaműhely

Handball pictogram.svg

Célja

A műhely célja, hogy rendszerezze és segítse a kézilabdával kapcsolatos szócikkek írását. A műhelyben résztvevők így könnyebben összehangolhatják munkájukat, egyszerűen megvitathatják felvetéseiket és folyamatosan nyomon követhetik a témakör cikkeinek készülését. Hamarosan készülni fog egy portál is, a legjobb cikkeket és képeket ott találod.

Alapelve

A műhely irányelveinek betartása mellett a labdarúgással foglalkozó szócikkek folyamatos fejlesztése, minőségük javítása és szinten tartása.

Kért szócikkek (Szerkesztés)

Itt találhatóak a kézilabdával kapcsolatos még hiányzó cikkek. Ha valami más szócikket szeretnél megíratni, nyugodtan írd fel erre a listára!

Posztok
Csapatok
Játékosok

Felújítandó, bővítendő szócikkek (Szerkesztés)

Wikipédia:Kézilabdaműhely/Felújítandó, bővítendő szócikkek

Új szócikkek (Szerkesztés)

Itt találhatóak a legújabb kézilabdával kapcsolatos szócikkek.

Hírek (Szerkesztés)

Wikipédia:Kézilabdaműhely/Hírek

Műhelytagok (Szerkesztés)

Várjuk további szerkesztők jelentkezését!

  • Ferká
  • Madridista - Nevemmel ellentétben imádom a kézilabdát. Jelenleg aktív játékos vagyok az NB1/B-s Váci KSE ificsapatában. Férfi kézilabdával akarok majd foglalkozni, azok közül is előbb mindenképp a magyarral.
  • Narnabi
  • Szasza
  • Gerry89
  • BenKor