Wikipédia:Bürokraták üzenőfala/Járőr/Archív2022

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából


Bizottmány

Bizottmány (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)

Kedves Bürokraták! Nem tudom, hogy az általános Wikipédia szokásrend szerint esetleg nem túl korai-e a kérésem, de egyre több olyan lapot találok, amelyen néhány apró javítás miatt elvész a korábbi ellenőrzöttség, és valójában nem annyira érdemi a változtatás. Ezért merült fel bennem, hogy – ha nem tartjátok időszerűnek, nem sértődök meg :-)) – járőrjogot kérjek. Kizárólag ellenőrzötté tételre fogom használni, nem bírom a konfrontációt, így nem fogok címkézni, szerkesztőket kitiltani (bár az talán nem is a járőrjog körébe tartozik). Kérem, mérlegeljétek, hogy megadható-e egy viszonylag új szerkesztőnek ez a jog (még csak kb. kétéves leszek 2022 február körül), és érdemesít-e ilyen feladatkörre, ha csupán ilyen jellegű munkában vennék részt. Köszönöm (ha igen, vagy ha nem, akkor is). :-) – Bizottmány vita 2021. december 31., 18:04 (CET)

 támogatom, BUÉK. – M. V. 2021. december 31., 18:06 (CET) — Kedves @Milei.vencel:! Neked is minden jót, mind anyagi, mind lelki értelemben! – Bizottmány vita 2021. december 31., 19:10 (CET)

 támogatom De ezt akkor nem értem. – Pagony üzenet 2021. december 31., 18:08 (CET) — Kedves @Pagony:. Igen, azóta változtattam a véleményemen. Igazából nem nagyon szeretnék járőr lenni, de már egyre gyakrabban találkozom olyan apró javítással, amihez igazából nem kell különösebb ítélkezés, csak éppen a gombot kellene megnyomni, és ellenőrzött lenne a szócikk. Jeleztem, hogy ne várjatok tőlem túl sok átütő dolgot. :-)) – Bizottmány vita 2021. december 31., 19:10 (CET)

Nem baj, örülök, hogy kéred. :) Pagony üzenet 2021. december 31., 19:18 (CET)

 támogatom - Lehet, hogy akkor volt az a mizéria a jogokkal, a "megerősített" jog valami technikai hiba miatt nem működött, és akkor kértek páran járőrjogot - én is biztattam erre pár szerkesztőt. "szerkesztőket kitiltani" - nem fogsz tudni. misibacsi*üzenet 2021. december 31., 19:03 (CET) — Igen, igen. Akkor átmenetileg kaptam csak meg és én magam adtam vissza.– Bizottmány vita 2021. december 31., 19:10 (CET)

  •  megjegyzés Bennem van némi kétely az itt kinyilvánított véleménye miatt. Félő, hogy ha azt a járőrözési módszert tekinti mérvadónak, mint amit határozottan kifejtett a Turokaci védelmében, akkor hasonlatos problémákkal fogunk szembesülni, mint Turokacinál. Szeretnék valami biztosítékot látni arra, hogy nem azt a módszert fogja követni, mint aminek védelmére kelt! Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2022. január 2., 03:22 (CET)
Kedves @Hungarikusz Firkász: Hát, sajnos, biztosítékot nem tudok adni. Senki (én főleg) nem tévedhetetlen. :-)) Amit ott írtam, azt ma is vallom, minden egyes átolvasás után a saját szócikkünkben is tudunk hibát javítani. Igyekezetnél és elém kerülő, általam kiegészített cikkek korlátozott használatánál és ellenőrzötté tételénél többet nem tudok ígérni. Ha neked, vagy bárkinek kételye van (írtam, hogy azt hiszem, kicsit korai a szokásokhoz képest e kérelmem) nyugodtan ellenezze. Nem fogok megsértődni, ha többségben lesznek az ellenzők. Nem is nagyon szeretnék járőr lenni, csak látom a rengeteg apró javítás miatt ellenőrzendővé váló szócikket, és ezért merült fel bennem, hogy esetleg segíthetek. De igazán járőrözni nem szeretnék, csak amibe amúgy is beleírok, és előttem ellenőrizetlen volt a cikk, annál kattintanék a gombra, ami eléggé elenyésző mennyiség, távolról sem közelítené meg a korábban Turokaci által produkált cikkellenőrzési számot. – Bizottmány vita 2022. január 2., 04:14 (CET)
A felvetéssel kapcsolatban, Bizottmány szerkesztéseit megnézve, nem hiszem, hogy nála olyan tömeges jóváhagyások lesznek, mint a fentebb említett szerkesztőnél, akinél aztán rengeteg hiba is átment a szűrőn. – M. V. 2022. január 2., 06:20 (CET)

Kedves Mindenki, főleg az engem támogató Szerkesztő-társak! Elállok a kérelmemtől, nem tudom vállalni ilyen körülmények között felelősen a járőrséget. Az FV-n látom, hogy számos szerkesztő járt már a Wikipédián és hallgatással mellőzte a kérésemet, tapintatosan nem akarván ellenezni. Nemcsak a szóból, de a hallgatásból is értek. Majd két év múlva visszatérünk rá (ha még élek addig :-)). Üdv, ;-) – Bizottmány vita 2022. január 2., 10:15 (CET)

Hiszen csak két napja adtad be! Kérlek, ne légy ennyire érzékeny, mindenki szilveszterezett/elutazott/nem wikizett. Szükség volna a munkádra, ne add fel ennyire gyorsan. Én magam nagyon is  támogatom a járőri bitet részedre. – Burumbátor Súgd ide! 2022. január 2., 10:18 (CET)
Kedves @Burumbátor:! Mérvadó szerkesztők között (többek között pl. Te is, itt jártál ma, és nem reagáltál, csak most.) Ugyanígy Malatinszky szerktárs se, Sepultura, Sphenodon és sorolhatnám még a sort. Mindenki nézi az FV-t szerintem. Bizonytalan vagyok ám a döntésemben, nem akarom kitenni magamat sok szúrka-piszkának. Amúgy a kritikát (előbb-utóbb) fel tudom dolgozni, nem vagyok túlérzékeny. ;-). Köszönöm a támogatást! Boldog Újévet Neked és szeretteidnek! – Bizottmány vita 2022. január 2., 10:50 (CET)
Nem lesz itt semmi szúrka-piszka. A munka elől nem lógunk, ha már egyszer beadtad a kérelmet!
(Gyorsan le kérne zárni ezt az ügyet, mielőtt még ő is próbálna megszökni!) M. V. 2022. január 2., 14:27 (CET)

Egy-kêt hét is eltelik, mire elbírálódik egy kérelem. A hallgatás meg nem burkolt ellenzés, lehetséges, hogy nem néztek utána a szerkesztéseidnek még, így a szerkesztők még nem tudnak dönteni. Ogodej vitalap 2022. január 2., 10:31 (CET)

Kedves @Ogodej:! Valójában érzem, hogy túl korai a kérelem, csak egy hirtelen ötlet volt, a közreműködési listámon sárga színű sorok adták az „ihletet”. Boldog és sikeres Újévet kívánok Neked! (Nem kell megköszönni, nem akarom szétoffolni a témát.) Üdv,– Bizottmány vita 2022. január 2., 10:50 (CET)
@Bizottmány: semmit nem jelent a "hallgatás" egyes szerkesztők részéről, én pl. csak a saját FV-t figyelem, és éppen a tetején volt most ez a lap, azért vettem észre ezt a beszélgetést. Mostanában kevesebbet vagyok itt, ezért van ez. De nem magamat szeretném mentegetni, hanem az egyelőre hozzá nem szólók nevében azt a feltevésedet cáfolni, hogy a passzivitás egyben bármiféle véleményt fejez ki, legalábbis ez esetben aligha. Ha valaki pedig mégis így gondolkodik, magára vessen, ha nem mondja el az ellenvéleményét. Nem hinném egyébként, hogy a fentebb általad név szerint említett szerkesztők bármelyike ily módon akarná kifejezni az állítólagos ellenzését. Az eltelt két év pedig nagyon is sok időt jelent a te aktivitásoddal. Nagyon sok szerkesztő lett ennyi idő alatt járőr, de admin is jónéhány. Szóval én mindenképpen  támogatom, hogy járőrjogot kapj, és szerintem fogadd el. :) – Regasterios vita 2022. január 2., 11:24 (CET)
Kedves @Regasterios:! Köszönöm a kedves szavaidat! Imádlak B.Ú.É.K.!– Bizottmány vita 2022. január 2., 11:40 (CET)
Támogatom Bizottmány szerkesztői teljesítményét méltányolva. Csupán újévi meseként ajánlom szíves figyelmébe a molnár, a fia meg a szamár [1] c. mesét azért, mert szerintem jobb, ha az FV-járőr önálló véleményre törekszik és mások véleményét csak a szükséges mértékben keresi illetve követi.--Linkoman vita 2022. január 2., 11:10 (CET)
Kedves @Linkoman:! Én már csak ilyen vagyok :-)). Nem eresztettek el túlzott önbizalommal, és mindig a másik helyébe képzelem magamat, ezért is mondtam, hogy igazából harcos, vitatkozó, járőröző, valódi járőr munkáját ne várjátok el tőlem. Köszönöm, ha támogatsz ennek ellenére is. B.Ú.É.K.!!– Bizottmány vita 2022. január 2., 11:31 (CET)
Kedves @Bizottmány:! Valóban fontos, hogy egy járőr legyen empatikus - legalább annyira, mint amennyire Csontváry Kosztka Tivadar egy patikus... -:) --Linkoman vita 2022. január 2., 13:58 (CET)

 támogatom, én egész egyszerűen most vettem észre a jelölést, persze, hogy támogatlak :) Viröngy vita 2022. január 2., 14:15 (CET)

 támogatom – Hkoala 2022. január 2., 15:51 (CET)

A járőrjogot megadtam, további jó szerkesztést! Bencemac A Holtak Szószólója 2022. január 2., 18:16 (CET)

Tilarvehulor (WMM)

Tilarvehulor (WMM) (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth) az Egyesület megbízásából több, korábban a szerkesztőség által jelzett, JavaScripttel kapcsolatos problémát javít ezekben a hetekben. Ezek közül az egyik a rollbackConfirm segédeszköz megvizsgálása és javítása, amihez hozzá kell férnie az eszközhöz (használni, tesztelni), ehhez pedig járőr- (vagy admin)jogosultságra van szüksége legfeljebb egy hónapos időszakra. A jog megadását megelőzően ezúton szerettelek tájékoztatni benneteket, illetve szerettem volna kikérni a véleményeteket. Samat üzenetrögzítő 2022. január 6., 11:30 (CET)

@Tilarvehulor (WMM): Adtam járőrbitet egy hónapra, kérlek szólj, ha majd több időre lenne szükséged. Bencemac A Holtak Szószólója 2022. január 8., 10:03 (CET)

Assaiki

Assaiki (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)

Sok unszolás után Assaiki végre rábólintott arra, hogy járőrré változzon járőr legyen belőle. Örömmel indítványozom számára egy kincstári járőrbit kiutalását. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2022. január 28., 12:12 (CET)

 támogatom, nem tudom kell-e de ziher ami tuti, inkább szavazok :) Viröngy vita 2022. január 28., 12:17 (CET)

 támogatom Na végre! – Pagony üzenet 2022. január 28., 12:18 (CET)

 támogatom Csigabiitt a házam 2022. január 28., 12:19 (CET)

 támogatom – Bizottmány vita 2022. január 28., 12:30 (CET)

 támogatom Worrida vita 2022. január 28., 12:35 (CET)

 támogatom Abszolút! Gg. AnyÜzenet 2022. január 28., 12:44 (CET)

Köszönöm a bizalmat. Ha végül megkapom a bitet, akkor hibás szerkesztés jóváhagyása esetén nem kell finomkodni, nyugodtan szóljatok. - Assaiki vita 2022. január 28., 12:56 (CET)

Ne aggódj, Assaiki, ha hibázol család megtalál. Vigyor Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2022. január 28., 12:58 (CET)
Akkor nem merek :) - Assaiki vita 2022. január 28., 13:04 (CET)

A jogosultságot beállítottam. Jó munkát! --Malatinszky vita 2022. január 28., 13:22 (CET)

Ideiglenes járőrjog kérése egy bug ellenőrzéséhez

Recoga (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth) Dodi123 vagyok. Regisztráltam egy új fiókot kipróbálni, hogy a Szerkesztővita:Dodi123#RollbackConfirm szakaszban jelzett hiba más fiók esetében is jelentkezik-e. Max 1 napra kérek járőrjogot a próba elvégzésére. Ha előbb végzek, akkor szólok, és előbb is visszavonható. Köszönettel Recoga vita 2022. január 31., 23:14 (CET) (alias Dodi123)

Egy hétig járőr vagy, aztán magától megszűnik a pünkösdi királyságod. Malatinszky vita 2022. január 31., 23:33 (CET)

Shakes

Shakes (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth) Szomorúan értesültem arról, hogy FoBe kissé megfontolatlanul, a vonatkozó irányelvek áttekintése nélkül engedett érzelmeinek egy lassan fél évvel ezelőtti felhördülés ügyében. Bár továbbra is meggyőződésem, hogy az akkor, járőrként tett intézkedésem megfelelt az irányelveknek és a kézikönyvnek, a közösség nemtetszését elfogadva, azóta tartózkodtam attól, hogy lapváltozatok ellenőrzöttnek jelölését visszavonjam. Ettől eltekintve járőri tevékenységemmel kapcsolatban más panasz nem merült fel, így kérem a bit helyreállítását. Shakes Ide recsegj 2022. február 7., 01:47 (CET)

A kérés egyértelműen arra irányul, hogy FoBe döntését a járőrjog visszavonásáról egy másik bürokrata bírálja felül. Én azonban FoBe döntésével egyetértek, ezért a kérést elutasítom.
Shakesnek persze megvan a technikai tudása és tapasztalata ahhoz, hogy sikeres járőr legyen, ezért lehetségesnek tartom, hogy a jövőben újra megkapja a jogosultságot. Ehhez elsősorban arra van szükség, hogy jelét adja, megértette, hogy mit tett rosszul, amikor egy tartalmi vitában ellenőrizetlenné tette szerkesztőtársa lapváltozatát. Ebben a tekintetben kevés az, hogy "a közösség nemtetszését elfogadva, azóta tartózkodtam attól, hogy lapváltozatok ellenőrzöttnek jelölését visszavonjam". A közösség nemtetszése ugyanis nem az ellenőrzöttnek jelölés visszavonására vonatkozott, hanem arra, hogy ez a visszavonás egy tartalmi vitában, a járőr álláspontjának érvényesítése céljából történt.
Malatinszky vita 2022. február 7., 13:18 (CET)

Kolibri1803

Kolibri1803 (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)

Indítványozom Kolibri1803 szerkesztőnek a járőr bit megadását, amennyiben ő vállalja. (Nem beszéltem meg vele.) 2017 áprilisában regisztrált, csaknem 38 000 szerkesztése van. Kitartóan, csendben dolgozik, sokoldalú javításokat, kiegészítéseket tesz. Mostanában sok javításával, pontosításával találkozom. Hasznos lenne, ha kiterjedne a javítási lehetősége a lapok ellenőrzötté tételének jogára is. Sok adatot pótol a Wikidatán.– Bizottmány vita 2022. február 7., 23:42 (CET)

  •  támogatom: amiket láttam tőle, azok jó szerkesztések voltak, jól forrásol, használja a szerkesztési összefoglalót, nem láttam problémás szerkesztést. A vitalapja alapján kommunikatív, szóval csak támogatni tudom. Palotabarát vita 2022. február 9., 13:10 (CET)
  •  támogatom Én is csak támogatni tudom. (A szerkesztésszámokkal kapcsolatos ellentmondás csak látszólagos. Attól függ mit nézünk, huwikit, wikidatát, vagy összes projektet.) - Assaiki vita 2022. február 9., 13:27 (CET)

@Kolibri1803: kérlek, nyilatkozz arról, hogy vállalod-e. Úgy látom, elsősorban új cikkek írásával foglalkozol, nem a friss változtatásokkal, és ezzel nincs is semmi gond: a projektnek már az komoly segítség lehet, ha az utadba akadó vagy általad figyelt cikkeken végzett változtatásokat ellenőrzöd. – FoBe üzenet 2022. február 9., 21:06 (CET)

Köszönöm a felkérést! Örömmel vállalom, amennyiben a közösség alkalmasnak talál a járőri feladatra. – Kolibri1803 vita 2022. február 9., 22:00 (CET)

Beállítottam a jogosultságot. Jó munkát! --Malatinszky vita 2022. február 9., 22:04 (CET)

Járőr-jogosultság kérése

Gombabandi (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth) Kedves Bürokraták! Valamivel több mint tíz éve végzek szerkesztéseket, és ha jól emlékszem, kb. 9-10 éve vagyok megerősített szerkesztő. Gyakran tapasztalom, hogy szerkesztéseim (javításaim, kiegészítéseim) rövidebb-hosszabb ideig nem válnak láthatóvá, mivel az adott szócikk - a benne lévő ellenőrizetlen változatás(ok) miatt - jóváhagyásra várt; gyakran csak apró ellenőrizendő változtatások miatt. - Ezért szeretnék kérni járör-jogosultságot, hogy adott esetben a kisebb vagy könnyen ellenőrizhető változtatásokat én magam is jóváhagyhassam. Üdvözlettel: – Gombabandi vita 2022. február 15., 11:06 (CET)

Az eredetileg a megerősített szerkesztőkről szóló részben szereplő szakaszt áthoztam a járőrrészlegbe. – FoBe üzenet 2022. február 15., 17:50 (CET)


A járőri hozzáférést beállítottam: aki dolgozni akar, azt hagyjuk dolgozni. – FoBe üzenet 2022. február 19., 22:00 (CET)

Farkas Szilard Ferenc

Farkas Szilard Ferenc (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)

@Farkas Szilard Ferenc: szia! Írd ide kérlek, hogy mit szeretnél, próbáld meggyőzni a többieket. Palotabarát vita 2022. február 26., 18:55 (CET)

 megjegyzés Nem lesz ez egy kicsit túl gyors karrier, Ferenc? Először jobban meg kéne hogy ismerjünk, a szerkesztéseid alapján.. – M. V. 2022. február 26., 18:56 (CET)

Forest576

Forest576 (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)

A korábbi jelölést követően gyakori járőri tevékenysége miatt jelölném Forest576 járőrnek. Trgnap már beszéltem vele vitalapján, és elfogadta a jelölést. – balint36 utaspanasz 2022. május 10., 20:03 (CEST)

A járőri hozzáférést beállítottam. – FoBe üzenet 2022. május 12., 20:25 (CEST)

SZERVÁC Attila

SZERVÁC Attila (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth) Sziasztok, többek javaslatára, kérésére, és legfőképpen mentorálási feladataim segítésére szeretnék járőrjogot kérni magamnak. SZERVÁC Attila vita 2022. június 19., 09:14 (CEST)

 támogatom Apród vita 2022. június 19., 09:16 (CEST)

A bitet megadtam jó járőrözést! Bencemac A Holtak Szószólója 2022. június 23., 08:41 (CEST)

Fromiadrian

Fromiadrian (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth) Sziasztok! @FoBe: írta a vitalapomra, hogy ha lenne kedvem, akkor jelentkezzek járőrnek. Valamikor 2017-ben jelentkeztem, de nagyon korai volt még. Akkor még csak egy éve regisztráltam a Wikire és nem tudtam még sok mindent. Tudom, hogy még mindig vannak hiányosságaim, de azóta sokat fejlődtem. Sokszor végzek mostanában járőri feladatokat. Szóval szeretnék járőr lenni.– Fromiadrian vita 2022. június 24., 15:18 (CEST)

 támogatom Ügyes, lelkes, tettrekész. :) Gg. AnyÜzenet 2022. június 24., 15:30 (CEST)

 támogatom – Pagony üzenet 2022. június 24., 15:31 (CEST)

 támogatom -- Mint az előttem szólók. -- Linkoman vita 2022. június 24., 15:33 (CEST)

 támogatom itt is. – FoBe üzenet 2022. június 24., 15:40 (CEST)

 támogatom: OsvátA vita 2022. június 24., 15:44 (CEST)

 támogatom, aki dolgozni akar, azt hagyni kell. :-) Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2022. június 24., 15:59 (CEST)

A jogosultságot beállítottam. Jó munkát! --Malatinszky vita 2022. június 24., 16:35 (CEST)

Köszönöm mindenkinek. – Fromiadrian vita 2022. június 24., 17:06 (CEST)

Blua lago

Blua lago (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth) Tavaly novembere óta szerkeszt, vitalapja példás. Látom, hogy akadályozza a járőrködésben az, hogy nem áll rendelkezésére minden lehetőség. Javaslom. – Burumbátor Súgd ide! 2022. július 4., 14:45 (CEST)

 támogatom, abszolúte. - Assaiki vita 2022. július 4., 14:52 (CEST)
 támogatom Gg. AnyÜzenet 2022. július 4., 14:55 (CEST)
 támogatom – Pagony üzenet 2022. július 4., 15:00 (CEST)
 támogatomOgodej vitalap 2022. július 4., 15:37 (CEST)
 támogatomOsvátA vita 2022. július 4., 15:45 (CEST)
 támogatom – Fromiadrian vita 2022. július 4., 18:13 (CEST)
 támogatom Apród vita 2022. július 4., 18:22 (CEST)
 támogatom--Linkoman vita 2022. július 4., 19:35 (CEST)
 támogatom- Csigabiitt a házam 2022. július 4., 19:38 (CEST)
 támogatomWorrida vita 2022. július 5., 08:07 (CEST)
 támogatomPalotabarát vita 2022. július 5., 09:40 (CEST)

Beállítva. Aki dolgozni akar, azt hagyjuk dolgozni. – FoBe üzenet 2022. július 5., 10:28 (CEST)

Hári Zalán

Hári Zalán (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth) Sziasztok! Jelentkeznék járőrnek. Az utóbbi időben gyakran figyelem a friss változtatásokat, és segítene, ha nem csak a vandalizmust tudnám visszaállítani, hanem a jó szerkesztéseket is ellenőrizni. Hári Zalán vita 2022. július 15., 05:57 (CEST)

A hozzáférést beállítottam. – FoBe üzenet 2022. július 24., 21:31 (CEST)

TheWhowian

TheWhowian (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth) Sziasztok! Szeretnék jelentkezni járőrnek. 2019. óta aktívan szerkesztek, számos cikket publikáltam ez idő alatt (Az összes általam létrehozott cikk megtalálható a szerkesztői lapomon) gyakran ellenőrzöm a különböző cikkek változásait és szeretném a hiteles, jó változtatásokat jóváhagyni. – TheWhowian vita 2022. július 17., 22:38 (CEST)

@TheWhowian: Szia! Először még megerősített szerkesztőnek kell jelentkezned. Fromiadrian vita 2022. július 17., 23:04 (CEST)
Ohh rendben. Bocsánat. TheWhowian vita 2022. július 19., 14:28 (CEST)

Nincs további teendő, a szakaszt lezárom. – FoBe üzenet 2022. július 24., 21:28 (CEST)

Fekist

Fekist (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)

Sziasztok! Eddig bírtam. Megköszönve mindannyiótoknak, akik maradásra biztattak, elismerem, igazatok volt. Két és fél hónap után egyre jobban éreztem: nem egyszerű abbahagyni; főleg úgy, hogy időről időre bejelentkezve (mert azt nem tudtam megállni) láttam, hogy a projektjeimet senki sem veszi át, gyűlik a restancia, s már több tucat ellenőrzésre váró, korábban általam figyelt szócikkel kellene foglalkozni. Szóval, szordínósan ugyan, de folytatom a szerkesztést; megpróbálom kizárni a zavaró dolgokat, s élve @FoBe: nagylelkű felajánlásával, kérnék hozzá járőrjogot is. – Fekist vita 2022. szeptember 14., 17:25 (CEST)

A jogosultságot beállítottam. Jó munkát kívánok! --Malatinszky vita 2022. szeptember 14., 17:57 (CEST)

Köszönöm szépen. – Fekist vita 2022. szeptember 14., 18:01 (CEST)

Kismenők

Kismenők (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth) Sziasztok! Szeretnék járőrségre jelentkezni. Évek óta szerkesztek a Wikipédián és egyre biztosabban érzem azt, hogy tudom mi számít megfelelő vagy nem megfelelő szerkesztésnek. Gyakran látok kis szerkesztéseket, amik esetleg hónapokig nincsenek leellenőrizve, így szívesen beszállnék a munkába segíteni (és persze ezzel saját munkámat is segíteni :) ). Remélem egyetértetek azzal, hogy erre megfelelnék. – Kismenők vita 2022. október 3., 21:11 (CEST)

 támogatom - csillagászati témából ismerem a munkáját. – Porrimaeszmecsere 2022. október 3., 21:17 (CEST)

 támogatom – Nagyon magas minőségben és nagyon sokat dolgozol a Wikipédia bővítésén, hiánypótló cikkeket hozol létre. Gyakran látom, hogy a szerkesztéseid ellenőrzésre várnak, mivel előtted egy nem megerősített szerkesztő szerkesztette az adott szócikket – ezt a problémát a járőrjogod megoldaná. Véleményem szerint Kismenők kiváló járőr lenne, a projektért eddig tett fáradozásai pedig tiszteletet és köszönetet érdemelnek. – Blua lagoMesélj, mizu? 2022. október 3., 21:35 (CEST)

A jogosultságot beállítottam, jó munkát kívánok! --Malatinszky vita 2022. október 6., 22:23 (CEST)

Szladekmate

Szladekmate (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth) Tisztelt Bürokraták!

Járőri csoporttagságot kívánok lenni néhány oldal véglegesítéséhez. A Miniszterelnökségen dolgozom és néhány vezető oldalát szeretném véglegesíteni az általuk megadott információk és adatok alapján. Nem szeretnék más oldalakat ellenőrizni, de a munkám elvégzéséhez, megkönnyítéséhez szeretném kérni szíves segítségüket.

Köszönettel: Szladek Máté

 ellenzem Nagyon korai még. Az ellenőrzési kérelmekkel ide fordulj. Eukarióta S. cerevisiae 2022. november 2., 10:08 (CET)

Kedves Máté, nagyon örülök, ha a vezetők oldalát frissíted. A frissített oldalakat hamar ellenőrizni fogjuk (ha ez sokat várat magára, szólj nekem a vitalapomon). Járőrjogot azonban tipikusan több száz szerkesztés után szoktunk csak adni, úgyhogy ezt a kérést most nem teljesítem. Megértésedet előre is köszönöm. --Malatinszky vita 2022. november 10., 16:40 (CET)

Névtelen12345

Névtelen12345 (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth) Néhány napja kérvényeztem a megerősített szerkesztői jogot az apróbb javítások miatt. Foglalkoznék a jóváhagyásokkal is, ezért kérném megadni részemre a járőri jogot. Tevékenységi köröm jelenleg a javasolt szerkesztésekre, madaras lapokra, és a vandál szerkesztések visszavonására terjed ki. Névtelen12345 vita 2022. november 16., 09:05 (CET)

 megjegyzés Még a megerősített szerkesztői jogodat se kaptad meg, nem kell sietni.Fromiadrian vita 2022. november 16., 10:22 (CET)

Látom, hogy jót akarsz, de ez a tempó valóban túl gyors. Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2022. november 16., 10:32 (CET)


@Névtelen12345: Nagyszerű, hogy ilyen lelkes vagy a projekt iránt, de a járőri jogosultság egyelőre valóban korainak tűnik. Térjünk vissza rá később. – FoBe üzenet 2022. november 21., 10:44 (CET)