Ez a lap félig védett

Wikipédia:Az első lépések (merre tovább)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Jeszenszky Sky István

Zenész, művész, filozófus, életművész, gondolkodó, lélek és test gyógyító, Avatar Született egy kis faluban november 10-én. Évet nem írunk, mert kortalan. Jelenleg Szentbékkálán Napfényszentélyében él, ahol a lelkileg testileg felfrissülnivágyókat, a zenét és éneklést tanulni szándékozókat mindig örömmel látja. Otthonából amely a káli medence tetején levő szőlőhegyen található és onnan teljes kilátás nyílik a káli medencére, a körötte levő dombokra, hegyekre és a Balaton részeire. Gyermekkorában furulyán, citerán és gitáron tanult. Művészi pályafutását kb 15 éve kezdte, miután Indiában 15 éven át tanulta a sarod hangszeren való autentikus játékot. Mestere: Saran Ráni Emellett dobon játszik, tampourán, és tibeti hangtálakon meg a kínai vizi varázstálon is megszólaltatja az isteni hangokat. Jeszenszky István a meditációs, gyógyító zenéjével, különleges hangjával Sámáni mélységű mindent átjáró éneklésével páratlan a zenei világban és a kuriózumnak számító lélekemelő előadását az igazán mélyen érzők nagyon értékelik. Zenésztársaival az utóbbi években a következő országokat járta be vendégszereplései során. Csak párat a sok közül: Magyarországon kívül vendégszerepelt: Erdély, India, Mexikó, Oroszország Volt olyan hely, pl 2016-ban India, ahova európai környezetből csak őt hívták meg egy zárt zenei fesztiválra. Discográfia, lemezei az elmúlt években a sok közül: Gyógyító varázshangok Fényhozó Világok hangja Hét varázsének Surya Sanghita Életrajzi videófilmje, amely életét és gondolkodásmódját mutatja be a Youtubeon is megtekinthető: The man who heals with music Életével, gondolkodásmódjával a természetességet és tisztaságot képviseli és példát mutat mindenki számára.

„Kevesen tudják, hogy minden fájdalom kívülről érkezik, a tiszta lélek országában ugyanis nincs más, csak szeretet és fény”

Mottó: „A Gyógyító hangok a végtelen kozmikus csendben születnek, betöltve a gyönyörűen fénylő világ minden egyes részét. Tedd önmagadat alázatossá, hogy megérinthessen az Isteni szeretet harmóniája. Légy te a teremtő csend, mely békét és örömet hoz a szomjúhozóknak. Szülessen meg benned a vágy az ébredésre, hogy a szem tisztán lásson, hogy a fül tisztán halljon, hogy a szó igaz legyen, s a szíved virága nyíljon ki és találjon rá a szeretetre.” Mindkét idézet Jeszenszky Istvántól származik

"The Healing sounds are born into the endless cosmic silence filling all parts of the splendidly luminous world. Make yourself humble to let the harmony of divine love touch you. Be the creating silence yourself that brings peace and joy to the thirsty. Let the desire for awakening be born in you, for the eyes to see clear, for the ears to hear flawless, for the words to be true and for the flower of your heart to discover love." Források: Jeszenszky István honlapja http://miracles.hu/bemutatkozas/ facebook oldala https://www.facebook.com/pg/jeszenszkyistvansky/about/?ref=page_internal


<   6. Vitalapok
7. Tartsd észben
8. Regisztráció
9. Névterek
Merre tovább
Wikipédia: az első lépések
Ez az útmutató része a
Wikipédia segítség oldalainak.
Bevezető oldalak

kezdőoldal
szerkesztés
formázás
belső hivatkozások
társprojekt-hivatkozások
külső hivatkozások
vitalapok
tartsd észben
regisztráció
névterek
merre tovább

Lásd még

Segítség

Kész is vagyunk!

Most már tisztában vagy a Wikipédia szerkesztéséhez szükséges alapvető ismeretekkel. Valamelyik téma nem volt elég érthető, vagy úgy érzed hogy valami nincs kellőképpen kifejtve, esetleg egyéb javaslatod, megjegyzésed van eme útmutatóval kapcsolatban? Ez esetben írd meg ennek az oldalnak a vitalapján! Ha további segítségre van szükséged, a segítség oldalak tartalomjegyzékét itt találod: Wikipédia:Segítség (amit állandóan elérhetsz a bal oldali menüsor Segítség hivatkozására kattintva).

Akkor bátran kezdj neki, szerkessz egy cikket, és segíts hogy a Wikipédia legyen a legjobb információforrás az interneten! De szépen kérünk, hogy ne vandalizálj. A szabadság felelősséggel is jár!

További útmutatók

Ez a bevezető csak egy rövid ismertető, de mindig van még mit tanulni. Ha kedvet érzel hozzá, folytasd az ismerkedést az alábbi oldalak segítségével.

Tanácsok és általános információk…

Forma és stílus…

Közösségi oldalak és irányelvek…