Wikipédia-vita:Wikitalálkozók/Wikitábor/2011

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Megjegyzem a belvárosról szóló kép igen optimista. Van egy olyan érzésem, hogy 2011-ben még javában fel lesz túrva az egész Belváros (szvsz most is csak a kampány miatt húztak bele annyira a Zöld Nyílba Vigyor) Laci.d National Emblem of the Republic of China.svg vita 2010. szeptember 25., 13:56 (CEST)

Ez mondjuk valószínű, de így legalább a kép alapján el tudják képzelni, milyennek kellene lennie :D A Centrum–Városház tér szakasz csak kész lesz már, a többivel meg akkor szembesülünk csak, amikor Diósgyőrbe vagy a kisvasúthoz megyünk. (a vonattal érkezőket úgy gondoltam, a 31-essel kísérjük ki, akkor átszállni se kell.) Alensha 2010. szeptember 26., 02:03 (CEST)

különben tegnap beszélgettem User:Satak Lorddal a táborról, és mondtam, hogy a 3 napnyi időtartam gondot okoz, a gonosz dög meg megkérdezte, hogy tényleg nincs-e annyi dolog Miskolcon, amivel 3 napot ki lehet tölteni. mondtam, hogy egyrészt pont az ellenkezője, másrészt meg ez a feltételezés nagyon kiváltaná belőlem a „Satak Lordot lerúgjuk a múzeumlépcsőről” ingert, ha nem tudnám, hogy aki csak egy kiskunfélegyházán lakik, az mindent ahhoz viszonyít… Alensha 2010. szeptember 26., 02:06 (CEST)

Időpont és időtartam[szerkesztés]

Nagyon jónak tartom, hogy a kanizsaihoz hasonlóan, amikor Keszthellyel is ismerkedhettek a résztvevők, most is lenne 1 nap a szomszédvárra, Egerre. Ugyanakkor ezt is figyelembevéve Miskolc és a Bükk hegység valószínűleg tényleg többet kívánna, mint 3 ottalvás, ha első nap ismét nem korán érkezünk, és utcsó nap pedig már nem lenne kb teljes. Nyilvánvalóan a jómunkásemberek miatt egy hétvégének ismét bent kell lennie a tábor időtartamában, ugyanakkor felteszek egy javaslatot 5 nap - 4 éjszakára. Vélemények?
Másik kérdés, hogy melyik hétvégéhez kötődjön ez a 4 vagy 5 nap. A lehetőségek: http://kalender-365.de/naptar.php?yy=2011. Javaslom a hagyományok szellemében ismét augusztus első hétvégéjéhez kötődő napokat, vagyis 2011. augusztus 3-tól (vagy 4-től) 7-ig. – Joey Olympic rings without rims.svg üzenj nekem 2010. szeptember 26., 23:02 (CEST)

Én örülnék a 4 éjszakának, remélem, anyagilag nem lenne túl megterhelő senkinek. Az időpont nagyban függ Rodrigótól, mert nem mindig van Magyarországon, és nem hiszem, hogy előre tudná már most, mikor jön, de azért megkérdezem majd. Épp ezért ez az egész lap itt még csak nagyon előzetes terv :) Alensha 2010. szeptember 26., 23:25 (CEST)

Olcsó szállást kell találni (egy ekkora városban nem igaz, hogy nincs olcsó szállás is), és akkor nem lesz megterhelő, ugyanakkor nagyon fontosnak tartom az időpont mielőbbi tisztázását a kellő tervezhetőség kedvéért! A magam részéről kapásból rá tudnék mutatni 3-4 hétvégére is, amikor biztosan nem tudok résztvenni. Egyébként a hagyományoknak jót szokott tenni, ha egy rendezvény minden évben ugyanakkor van, ez megint segíti a kellő tervezhetőséget, mindenki biztosabban számíthat rá. Tudnék jó példákat sorolni. – Joey Olympic rings without rims.svg üzenj nekem 2010. szeptember 27., 00:03 (CEST)

Javasolnám 4+1 napos fakultatív megoldást, mint idény. Az időpont legkésőbb júli. 14-17 (+18) legyen, mert utána már Haifában leszek aug. közepéig. Joey, várom a programot! ;) Köszi, – OrsolyaVirágExtracted pink rose.pngHardCandy 2010. szeptember 27., 10:57 (CEST)
A plusz egy napról lehet ismét szó, ha visszajöttünk, de elég csak ránézni az Alensha által összeállított megnézendőkre, erre ott a helyszínen is kell - szerintem - az 5 nap. Szerintem érdemes lenne első nap mindenképpen korábban menni, mint idén, ha már úgyis szabadságot veszünk ki arra a napra is, és a cuccok lepakolása után már első nap többmindent is meg lehetne nézni. Most még vannak szabad hétvégéim júniusban és esetleg júliusban is, de fenntartom, hogy az időpontra mihamarabb rá kell mutatni a tervezhetőség végett. – Joey Olympic rings without rims.svg üzenj nekem 2010. szeptember 27., 17:40 (CEST)

koleszosnál olcsóbbat egyelőre nem találtam… Alensha 2010. szeptember 27., 11:08 (CEST)

Az a Bolyais nem tűnik rossznak árban, de az Uni Hotel szerintem felejtős. A különbözetből tudunk azért jópár sört venni Vigyor Majd még én is körülnézek a lehetőségek közül, de legkorábban csak novemberben tudok ezzel foglalkozni. – Joey Olympic rings without rims.svg üzenj nekem 2010. szeptember 27., 17:40 (CEST)

Én is az augusztus első hétvégéjét támogatom, ha már hagyományt teremtünk teremtsünk rendesen. Az öt napos változat (aug 3-7.) jobban tetszik, mint a négy, mert négy nap idén is elég kevés volt. Túl sok szalonna megmaradt. :) Én már a 2012-2014-es táborok szervezésén is gondolkodtam. És, ha rajtam múlik meg lesznek szervezve. - Forgács Máté alias Matteo55 és a kritikák rólam 2010. szeptember 27., 19:16 (CEST)

No, az tényleg nem lenne jó, ha sok szalonna megmaradna! :) Legyen 5 nap! :)) Az időpontra továbbra is nyitott vagyok, de ismét hangsúlyozom, hogy fontos lenne mielőbb rámutatni a konkrétumra a tervezhetőség végett. – Joey Olympic rings without rims.svg üzenj nekem 2010. szeptember 27., 20:11 (CEST)

A szalonna azért maradt meg, mert nem voltatok hajlandók fát lopni, szóval nem az én hibám… Alensha 2010. szeptember 30., 00:21 (CEST)

A szalonna inkább azért maradt meg, mert elmentünk a kínaiba enni. :)) Villy Itt tessék beszólni 2010. szeptember 30., 03:17 (CEST)

Máté, fel akartam vetni az aug. 3.–7-et, aztán vettem itt észre, hogy Orsinak nem jó, de szerintem az, hogy minden évben ugyanakkor legyen, nem olyan fontos, és ha kicsit később lenne, akkor rá tudnánk csúszni a diósgyőri várnapokra is, ami alapból egy elég jó dolog. Az augusztus 20 előtti héten szokott lenni többnyire, szóval ha akartok lovagi tornát látni meg középkori vásárt, akkor érdemes akkorra időzíteni :) Alensha 2010. szeptember 30., 00:59 (CEST)

Erősen kétlem, hogy visszaérek aug. 20-ra. – OrsolyaVirágExtracted pink rose.pngHardCandy 2010. szeptember 30., 10:46 (CEST)

Ha majd lesz valami konkrétabb idópont, el ne felejtsünk szólni Filipnek, hátha most is eljönne! Villy Itt tessék beszólni 2010. október 1., 01:47 (CEST)

Mindenképpen tervezem, hogy szólunk Filipnek, de ehhez tényleg kellene egy időpont. Ha az aug. 20 előtti hét se jó, akkor szerintem inkább legyen júliusban, a nyár vége már valszeg kevésbé jó (nem tudom pl. hogy Burumék meddig maradnak), a június ugye kilőve, mert vizsgaidőszak… Alensha 2010. október 2., 15:51 (CEST)

Drága vagy, Alensha, én mindig is tudtam, hogy Te vagy a wiki istennője :) Május utsó napjaiban végleg hazaköltözünk, tehát augusztusban már olyan szabadon osztjuk be otthon az időnket, hogy az csak na! :) – Burumbátor Speakers’ Corner 2010. október 5., 07:01 (CEST)
Ez jó hír, hiszen így gyakrabban lehet találkozni Veletek! :-)Joey Olympic rings without rims.svg üzenj nekem 2010. október 5., 09:48 (CEST)

Annie. Ha úgy akarsz időpontot választani, hogy kinek mikor lesz jó, akkor semmi nem lesz belőle, mert ha xy-nak jó egy időpont a másiknak nem biztos hogy megfelel. Szerintem szervezőként megvan az a jogod, hogy eldöntsd mikor legyen ez az egész rendezvény. Sziget Fesztivált sem úgy szervezik, hogy ki mikor ér rá. Ha valamelyik fellépő nem ér rá abban az időpontban akkor nem lesz ott. Sajnáljuk ugyan, de ez van. Ennyire egyszerű. Monster He ate your heart 2010. október 2., 16:28 (CEST)

Egyet kell értenem. Olyan időpont, ami mindenkinek jó lenne 1000%, hogy nem lesz. Laci.d National Emblem of the Republic of China.svg vita 2010. október 2., 17:12 (CEST)

Így van, a nyári tatai wikitalival is ez volt a baj: Stegmayer is szavaztatni próbált a nyafogások miatt, de rá kellett szólnom áprilisban, hogy szervezőként mutasson már rá egy konkrét időpontra, mert így semmire se megyünk, és a dolog azok számára se lesz tervezhető, akik amúgy elmennének rá. Ekkor nagy nehezen rámutatott július 2-re, mint végleges időpontra. Volt még bő 2 hónap a taliig, aki ott akart lenni az ott volt. Azt nem tudom, hogy az idei wikitábor időpontja mikor döntetett el, de én friss szerkesztőként már a kidolgozott konkrét programmal találkoztam, és ehhez igazítottam az egyéb dolgaim, hogy mindenképp ott lehessek, mert nagyra értékeltem egyáltalán a kezdeményezést. – Joey Olympic rings without rims.svg üzenj nekem 2010. október 2., 22:13 (CEST)
Ja, és mindenképp 5 naposban lenne érdemes gondolkodni, ha figyelembe vesszük azt, hogy miskolci városnézés, barlangfürdő, bükki túra, egri nap, egyebek... – Joey Olympic rings without rims.svg üzenj nekem 2010. október 2., 22:17 (CEST)

hát az tuti :( mondjuk nem értem, a haifai wikimánia miért tart egy teljes hónapig, de ha már így alakult, a július első hete mindenkinek jó lenne? Alensha 2010. október 2., 17:56 (CEST)

Orsi, most néztem meg, augusztus 4-7 a haifai rendezvény, akkor az azt követő hétre miért nem érsz vissza? a diósgyőri várnapokat tényleg annyira jó lenne beleszervezni az egészbe. Alensha 2010. október 2., 17:59 (CEST)

Mert utána még szeretném bejárni Tel Avivot, Jeruzsálemet, Petrát és van még egy meghívásom Iránba is. :P – OrsolyaVirágExtracted pink rose.pngHardCandy 2010. október 3., 15:51 (CEST)
Be fognak engedni utána Iránba? Vigyor Mert én úgy hallottam világutazó ismerősömtől (volt gimnáziumi töritanárom), hogy izraeli pecsétes útlevéllel nem engednek be arab országba és vica versa. Laci.d National Emblem of the Republic of China.svg vita 2010. október 3., 15:59 (CEST)
Nem tudom... Ez egy jó kérdés, ezt még pont nem hallottam. Majd megkérdem Burumtól. – OrsolyaVirágExtracted pink rose.pngHardCandy 2010. október 3., 16:20 (CEST)
Iránért irigyellek :) Vigyázz, mert kitaláltak vmi hülyeséget, hogy oda elektronikus vízum kell vagy mi. Egy csoporttársamat a reptérről fordították vissza emiatt (amikor meg másodszor próbált volna menni, akkor meg kitört az a hülye izlandi vulkán…) Alensha 2010. október 3., 20:38 (CEST)
Te Laci, most esik le, te learaboztad Iránt? Így akarsz egy perzsa minoros wikipédista szeme elé kerülni? Ez olyan, mintha egy írre azt mondanád, hogy angol, amiatt meg arrafelé minden rendes kocsmában kés nő a hátadba (ami egyrészt kényelmetlen, másrészt nem higiénikus). Szerencséd, hogy nálam ritkán van kés :D Alensha 2011. február 12., 23:19 (CET)

na jó, akkor ha kapok ide legalább 3 olyan szavazatot, hogy kell a várjátékok is, akkor az aug. 13-14 hétvége környéke lesz. az még talán a sypnek is jó. Alensha 2010. október 2., 22:36 (CEST)

Symbol support vote.svg támogatom - Aki egyszer már látta a várjátékokat, az tudja, hogy kihagyhatatlan élmény :-) Laci.d National Emblem of the Republic of China.svg vita 2010. október 2., 22:47 (CEST)
Symbol support vote.svg támogatom} - Még úgysem voltam a várjátékokon. Monster He ate your heart 2010. október 3., 10:49 (CEST)

Symbol opinion vote.svg megjegyzés Azért nem nyomok {{tám}}-ot erre, mert utána 1 hét kihagyással ismét 1 hétig szabadságon szeretnék majd lenni egy másik program miatt, és félek, hogy ez így nem tetszene a főnöknek... Továbbra is elsősorban az aug. 6-7. hétvégéhez kötődő időpontot támogatom, de a végleges időpont függvényében igyexem igazodni. – Joey Olympic rings without rims.svg üzenj nekem 2010. október 12., 02:43 (CEST)

No, közben alakulnak a jövő évi hétvégéim, úgyhogy magamra (is) gondolva Symbol oppose vote.svg ellenzem az aug. 13-14. hétvége környéki időpontot, és Symbol support vote.svg támogatom a már korábban felmerült aug. 6-7. hétvégéhez kötődő időpontot. – Joey Olympic rings without rims.svg üzenj nekem 2010. november 8., 00:57 (CET)

Hát, nem megy nekem ez az időpontkijelölés, csinálok egy doodle-szavazást, mindjárt kiteszem a főlapra. Alensha 2010. november 8., 04:48 (CET)

Kemping[szerkesztés]

Van kemping is, a tapolcai strand mögött... – Burumbátor Speakers’ Corner 2010. szeptember 27., 16:27 (CEST)

Gondolom, senkinek se árulok el titkot azzal, hogy én Symbol support vote.svg támogatom a sátras megoldást, ha már tábor... – Joey Olympic rings without rims.svg üzenj nekem 2010. szeptember 27., 17:41 (CEST)
Úgy legyen, mint idén: lehessen ágyikóban aludni meg sátrazni is. ;) – OrsolyaVirágExtracted pink rose.pngHardCandy 2010. szeptember 27., 19:12 (CEST)

De ott nem lesz wifi… Alensha 2010. szeptember 27., 19:52 (CEST)

Symbol opinion vote.svg megjegyzés Ez egyáltalán nem tragédia... Többet lehet bulizni, meg együtt lenni, beszélgetni, ha már egyszer találkozó. – Joey Olympic rings without rims.svg üzenj nekem 2010. szeptember 27., 20:08 (CEST)
Engem sem hat meg... Egyébként meg van mobilinternet is. Viszont lehet hogy az előadásokhoz kellhet. (Gondolom az lesz.) – OrsolyaVirágExtracted pink rose.pngHardCandy 2010. szeptember 27., 20:13 (CEST)

Mint minden rendes europai kempingnek, ennek is vannak fahazai is...Burumbátor Speakers’ Corner 2010. szeptember 28., 13:22 (CEST)

Na, ez szuper! ;) (Emlékeim szerint te sem akartál sátrazni idén...) :P – OrsolyaVirágExtracted pink rose.pngHardCandy 2010. szeptember 28., 13:26 (CEST)

Ezt a kempinget néztem, de én mindig abban a hitben éltem, hogy wififüggők vagyunk. Én kibírom net nélkül is, előadásokhoz nem hiszem, hogy kell egyéb, mint a gép. Alensha 2010. szeptember 30., 00:21 (CEST)

különben a Bolyai kolesznál ez drágább, ahogy elnézem, kivéve ha sátorral vagy, amit ott szerintem nem lehet. az http://www.autoscamping.com/ oldalon is fenn vannak az árai, ha tudod értelmezni a cuki jeleket… Alensha 2010. szeptember 30., 00:23 (CEST)

Az árak nagyon sátorfüggők egy sátor+autó mindössze 1000 Ft/nap amihez személyenként jön a plusz 1500 Ft/fő személyes költség. A kemping egyébként közepes színvonalat, elfogadható minőséget nyújt. Ja és nincs meszí az egyetemtől gyalog is max. 30 perc. – Texaner vita 2011. február 15., 07:43 (CET)

városnézés útvonala, egyelőre inkább csak magamnak jegyzetelek[szerkesztés]

  1. Bemegyünk a belvárosba, 1-es villamossal a diósgyőri várig. Megnézzük. Ő is megnéz minket. Alensha
  2. 1-es busszal vissza a Petőfi térig, megnézzük a Deszkatemplomot. Innen megyünk a Deák téren az ortodox templomig. Alensha
  3. Hősök teréig elsétálunk, itt megnézzük a zsinagógát és vetünk egy áhítatos pillantást a Földes Ferenc Gimnázium wikipédistanevelő intézményre. Vissza a Villanyrendőrig.
  4. Megnézzük a Szinva teraszt. Felsétálunk a Városház térig, a Miskolci Nemzeti Színház és a Weidlich-palota érintésével.
  5. Az Erzsébet téren át elmegyünk az Avasi templomig. Mászkálunk a Kis-Avason.

Alensha 2010. szeptember 30., 01:47 (CEST), 2011. március 21., 20:39 (CET) jé, már fél éve tervezem

árak (felnőtt/diák/miskolci)
MVK turistabérlet 3 napra: 2300 helyett 2600 Ft, de kombinált.
kisvasút 600/500
várbelépő, Diósgyőr 900/600/700
várbelépő, Eger 700/350 (még módosulhat, mert a kazamata most nem látogatható) (lol, olcsóbb, mint a diósgyőri, pedig nagyobb vár, csak gazdagabb város…)
volánbusz Egerbe 2400 körül / 1200 körül (oda-vissza; emlékezetből írtam)
2 egri buszjegy 440 buszbérlés lesz
Barlangfürdő: 2300/1500 (emlékezetből; nincsenek fenn a szezonbeli árak), (Alensha)
2011-es árakHeart-beat.gif Vadszederkecall me 2011. május 5., 21:36 (CEST)
Én itt még mindig nem látom a szezonbeli árakat, csak a szezonon kívülieket... --Joey Olympic rings without rims.svg üzenj nekem 2011. május 5., 21:43 (CEST)
És te szervezed?:))) OLvasd már el a lap alját is figyelmesen!:) Heart-beat.gif Vadszederkecall me 2011. május 7., 10:53 (CEST)
lap alján se volt, amikor Joey mondta, de már fenn van: 2300 (felnőtt), 1700 (diák/nyugdíjas), 1800/1500 (ugyanez miskolciaknak), 2100 (csoport 15 fő felett), 600/m300 (ha fürödni nem akarsz, csak körbevezetnek; csak csoportos). Alensha 2011. június 15., 19:06 (CEST)
Kalandpark: 1350? - bobpálya 400 FT. a kalandpark területére a belépés ingyenes. Heart-beat.gif Vadszederkecall me 2011. május 5., 21:18 (CEST)

Kalandpark: a weboldaluk szerint 7-ig vannak nyitva, úgyhogy a 18.00-ás kezdés elég kevéskének tűnik. Főleg ha többen leszünk, és esetleg mindkét pályát meg akarjuk próbálni... (egy pályára 30-40 percet ír a weboldal). A városnézés véget tud érni korábban? Be lehet ezt lőni valamennyire? - RepliCarter Chinese entertainment.jpg Hagyj üzenetet 2011. június 15., 14:35 (CEST)

Már beszéltem velük és negyed hétkor mehet be az utolsó csapat. Azt is írták, hogy másfél-két óra, ameddig egy ekkora csoport végigmászik egy pályát, szóval én erősen kétlem, hogy még egyre lenne erőnk… (árban is egy pálya van kalkulálva a költségvetésünkbe.) A városnézés időben belefér, eleve lesz, ahova időre megyünk, tehát nem leszünk csúszásban. Alensha 2011. június 15., 16:39 (CEST)

Oké, akkor én 6-ra megyek a kalandparkhoz. - RepliCarter Chinese entertainment.jpg Hagyj üzenetet 2011. június 15., 16:53 (CEST)

Tetszik[szerkesztés]

Szép megmagyar szóval: "Lájkolom" :-)
Isten megáldjon! Winterrose havas tüskebokor 2010. október 19., 23:56 (CEST)

köszi! téged is! :) Alensha 2010. október 20., 00:54 (CEST)

Alakul a molekula... Augusztus első 7VGJn Veszprémi Nyári Fesztivál, benne Veszprémi Vigasságok (népi nevén cserépvásár, de rengeteg kísérőprogram van) és Vivace! Nemzetközi kórusfesztivál. Ergo ha akkor lesz, nem megyek, nekem dolgom van a kórusfesztiválon. Még az kellene, hogy a plébániai tábor a következő hétvégét érintse. De erről még semmit tudok, nem ideges. Csak nyervogok. Winterrose havas tüskebokor 2010. október 25., 22:56 (CEST)

Kílóméter[szerkesztés]

Én szeretek sétálni (őszintén be kell vallanom, hogy a zalai sártól eltekintve az ottani séta is jólesett, bár nem tartom magam annyira végzetesen betegnek, mint Joey, aki 50 Km-t megtesz alvás közben is), így ezeket a részeket (is) támogatom. Esetleg leírhatja valaki akinek van kedve lemérni, hogy melyik séta hány Km és van-e benne gyíkfingoknak járhatatlan emelkedésű bucka. – grin 2011. február 15., 10:27 (CET)

Hát az a helyzet, hogy a túrákból az egyik, amit Rodrigó javasolt, a Majális-park, az nem lenne igazi túra (könyörgöm, oda busz is megy… a Rigó mentségére szóljon, hogy ő nem látott minket a zalai sárban), a pálos kolostorrom sincs túl messze (azt jó lenne megnézni, van egy hangulata) a pontos adatokat megkérdezem a rodrigótól. Alensha 2011. február 18., 05:57 (CET)

Én is néztem ezt az ékezet-orgiát, és arra gondoltam, hogy akkor már – stílusosan – kílómétér kellene, hogy legyen. Vigyor --Burumbátor Speakers’ Corner 2011. február 18., 06:13 (CET)

Grin, beszóltak a helyesírásodra :D (egyébként ha ókori egyiptomi átírásban használt betűket is bevetünk, akkor lehet kílóméṯer is) Alensha 2011. február 18., 06:39 (CET)

Ķĭłōɱėţęŕ! --grin 2011. március 10., 12:57 (CET)

Eger[szerkesztés]

Ha már átbuszozunk Egerbe, én nem sietnék vissza, egyrészt a Szépasszonyvölgyben csak késő délután kezdödik az élet, másodszor az egri strand is megér egy látogatást. (Az utolsó busz Egerből 20:45-kor indul) A szombati gyalogturát javasolnám Tapolcán befejezni.

Továbbá felajánlom szolgálataimat mint idegenvezető, (akkor legalább meg tudom mutatni azt a gimnáziumot is ahol Texaner végezte tanulmányait) szükség esetén bemutatom 1962-ben Egerben szerzett idegenvezetői bizonyitványom. – Texaner vita 2011. február 15., 21:20 (CET)

Az idegenvezetés tökéletes lenne, nagyon szépen köszönöm! Az utolsó buszt ismerem, nem mindig kulturált, bár néha igen vidám társaságokat lehet kifogni :) A gyalogtúrával kapcsolatban még megkérdezem a Rodrigót, mert így, hogy nem tudom, milyen hosszra tervez, nehéz beilleszteni a tervbe. Alensha 2011. február 18., 05:46 (CET)

Háttérből, ütemesen: Rétes, ré-tes, réé-tes, RÉÉÉÉ-TES! (Vár alatti utcában volt, ha most nincs, nem megyek többet Egerbe. Számomra az volt mindig a város fénypontja. :-P) --grin 2011. március 10., 12:53 (CET)

Megkeressük :) Most már én is kíváncsi vagyok rá… Alensha 2011. március 11., 15:38 (CET)

Anon[szerkesztés]

Anonok is jöhetnek ?? Megbeszélhetnénk, hogy az MTA akadémikusai után az MTA doktorok mindegyikének is illene egy wiki cikk! – Aláíratlan hozzászólás, szerzője 91.83.188.44 (vitalap | szerkesztései) 2011. április 23., 01:55

Ezt most próbáltam vizualizálni... leszáll a vonatról egy 1.75 magas drapp színű jutazsák, alul földig érő szoknyaként csinosan összekötve egy semleges, felségjel nélküli drapp szalaggal, oldalt két luk a kezeknek (óra és szőr nélkül, nehogy a nemi jelleg kiderüljön), fent két luk a szemeknek, de mögötte napszemüveggel. Kint két nagy zseb, az egyikben sok kréta, a másikban fekete kézitábla, erre írja szótlanul a közlendőjét, nehogy a hangját felismerjék. Hátán nagy, fehér számokkal pedig az anon IP cím: 91.83.188.44.
Ahogy az Addams family-ben volt: „It's gotta be FUN!”. :-) --grin 2011. május 5., 17:30 (CEST)

31, 22, 1V, 1, 22, 22, 1V, 1V, 22, 31

Előadások[szerkesztés]

  1. En szivesen meselgetek a wiki-dokumentalista foto stilusiranyzat elonyeirol es reszleteirol (commons referenciaim), 20 perc duma, 25 perc parbeszed formaban. Mondjuk ezt NEM az utolso napon kellene megtenni, hisz a wikitabor nagyszeru alkalom temak zsakmanyolasara, es kis elmelettel felfegyverkezve akkor gyakorolgatni, elemezgetni is lehetne menet kozben. Hozzateszem, hogy a fotozas szerencse es komoly idoraforditas kombinacioja, csak moderaltan lehet folytatni hogy ne menjen a tobbi(ek) rovasara. Viszont az utolso nap egy foto ertekelo orat tarthatunk. --Rodrigó 2011. június 9., 09:10 (CEST)
Jó ötlet, megvizsgáljuk, hogy hova lehetne ezt befértetni a programba. Az esték amúgy is közösségi szabadprogramok, első körben itt tudnám elképzelni valahol az elhelyezését. -- Joey Olympic rings without rims.svg üzenj nekem 2011. június 9., 11:55 (CEST)
Rodrigo, úgy néz ki hogy csak Vas. de-re férsz be. Nagy baj? -- OrsolyaVirágExtracted pink rose.pngHardCandy 2011. június 30., 21:18 (CEST)

Le tudom rövidíteni akár 5-10 percre is, de fontos lenne az elejére betenni. Például az 5 órás városnézésnél úgyis lepihenünk vagy beülünk valahova, és akit érdekel, közben elmondom. --Rodrigó 2011. július 6., 05:25 (CEST)

Az időpontot Alensha írta ki, de lehet rajta változtatni persze, ha vahova befér a programb.

  • 4. nap – július 17. vasárnap, 09:30 – 12:00: wikis előadások: Társasérintkezések és formáik a közösségi hálókon, Alkalmazott pszichológia. Szituációs játékok, problémamegoldás.

Előadó: Módis Ágnes Vadszederke

Véééégre egy előadás, hála az isteneknek! :) Alensha 2011. június 10., 02:02 (CEST)

Igény esetén szívesen adok elő műszaki, jogi, egyesületi témában. (Mondjuk az első kettő nem valószínű, hogy tömegeket érdekelne.) --Tgrvita 2011. június 21., 00:06 (CEST)

Igény az van! ;) Eddig csak 3 előadásunk van (Filip is prezentálni fog), még kéne egy negyedik is! -- OrsolyaVirágExtracted pink rose.pngHardCandy 2011. június 21., 11:52 (CEST)
Mondjuk arról, milyen műszaki fejlesztéseket tervez az alapítvány az elkövetkező egy évben? Vagy az editor trends témáról, bár abban Dami jobban képben van. --Tgrvita 2011. július 3., 17:17 (CEST)
Az jó lenne. (Mármint az első.) 20 percbe bele tudod zsúfolni? -- OrsolyaVirágExtracted pink rose.pngHardCandy 2011. július 3., 18:37 (CEST)
Az időkeretek betartása nem erősségem, de legfeljebb majd 20 perc után leállít valaki. --Tgrvita 2011. július 3., 18:49 (CEST)
Jó. Lécci vésd be magad az előadások alá. Köszi, -- OrsolyaVirágExtracted pink rose.pngHardCandy 2011. július 3., 19:35 (CEST)

Orsi felkérésére az Egyesületről. Izgalmasan hangzik? Remélem :P Samat üzenetrögzítő 2011. július 3., 17:11 (CEST)

Mi az hogy! Neked engedélyeztük a 30 percet! ;) -- OrsolyaVirágExtracted pink rose.pngHardCandy 2011. július 3., 18:37 (CEST)

Szerintem tartsuk be azt a szabályt, hogy 20 perc előadás, 10 perc kérdések-válaszok, ami szünetnek is tekinthető, így 30 percnél egy blokk nem tart tovább. Akkor csinálnék egy Wikis fotóértékelő blokkot a levégén, levezetésképp.--Rodrigó 2011. július 6., 05:32 (CEST)

Beírtam az előadásokat, nézze meg mindenki, hogy elég-e az idő, ill. kitalálhatnátok jobb címeket is, és kiírhatnátok kicsit bővebben az előadás témáját. Köszi, -- OrsolyaVirágExtracted pink rose.pngHardCandy 2011. július 6., 19:17 (CEST)

Jelentkezések szakasz[szerkesztés]

Ez most elég zagyván van, főleg a „ha nem alszol a kollégiumban és csak bizonyos napokra jössz”. Aki nem alszik a koleszban, az tulajdonképpen a szervezés szempontjából mindegy, hogy mikor jön, leszámítva az egri utat, mert oda pontos létszám kellene. Inkább olyan lista kéne, hogy 1) összes jelentkező (ebből az is ki kéne, hogy derüljön, ki melyik napokon), 2) akik szállást igényelnek. Alensha 2011. június 14., 18:32 (CEST)

Ha jobban átlátod úgy, akkor írd át szerintem. -- Joey Olympic rings without rims.svg üzenj nekem 2011. június 15., 15:07 (CEST)
ódzkodtam attól, hogy mások aláírását átpakolgassam, most valamennyire átlátom a tábláhzat kiegészítésével. Alensha 2011. június 15., 16:27 (CEST)

jelenlegi állás: Egerbe kb. 25 fő jön (beleszámítva, hogy szombaton Syp és Replicarter már nem tud jönni :( szállás: 11 ember végig, 2 csak csütörtök, 2 Cs-Sz, 2 csak szombat, 7 bejáró, többi ismeretlen. kb. 5 kétágyas, 2 négyágyas, valszeg ehhez jön még pluszba. Alensha 2011. június 14., 18:48 (CEST)

Hello, mi a jelentkezési határidő? N.11.6 vita 2011. június 28., 18:14 (CEST)

Ki van írva a fejlécbe, június 20. volt. -- OrsolyaVirágExtracted pink rose.pngHardCandy 2011. június 28., 18:56 (CEST)