Wikipédia-vita:Labdarúgásműhely/Hasznos sablonok

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Plusz sablonok[szerkesztés]

Hello!

Ahogy látom ez a szakasz (mármint a sablonok) nem túl bő. Példának okáért itt van nekünk ez a két sablon: {{LabdarúgóMeccsBox2}}(?) és {{Labdarúgó-mérkőzés}}(?). Ahogy látom nem tudunk dűlőre jutni, hogy most akkor melyik is legyen.
Úgy gondolom e sablonok valamelyike mindenképpen elég fontos ahhoz, hogy bekerüljön ide (minden labdarúgótorna, kupa része).
Habár a matchbox-ot annó még én kapartam össze (az előző {{LabdarúgóMeccsBox}}-ból és annak angol verziójából, ennek ellenére mára már jobban megkedveltem a második verziót, többek között a sablonkészítés útmutatójának elolvasása után. (Zárójelben jegyzem meg, hogy azóta készítettem olyan sablonokat, amik szintén nem felelnek meg az ott leírtaknak. Mea culpa.) Hozzáteszem, ahol a korábbi sablont használtuk, ott nem biztos, h célszerű lecserélni őket (sok idő, kevés effektív eredménnyel).

+készítettem egy góllövőlista sablont, amivel egyszerűbbé próbáltam tenni a lista készítését, de lehet, hogy így még bonyolultabb lett. Még dolgozom rajta, h hogyan lehetne könnyebben használhatóvá és akár mindenhol használhatóvá tenni. {{Nemzetközi labdarúgó-torna góllövőlista-fejléc}}(?) és {{Nemzetközi labdarúgó-torna góllövőlista-sor}}(?) (természetesen nem olvastam el rendesen a műhely oldalt és a labdarúgótorna helyett labdarúgó-torna lett a címe).

Emellett az jutott eszembe, hogy a csoportállásoknak is lehetne egy ilyen jellegű sablont készíteni. Gyakorlatilag sztem amióta csoportkörös rendszer is van a fociban, azóta a tárolt infók nem nagyon változtak, azaz: lejátszott meccsek, győzelmek, döntetlenek vereségek, rúgott- és kapott gólok, gólkülönbség, pontszám (2 vagy 3). Ebből lehetne egy nagyon egyszerű sablont készíteni ahol kizárólag a csapatnevet a győzelmek, döntetlenek, vereségek, illetve a rúgott- és kapott gólok számát kell megadni, a többit ki tudja számolni a sablon maga. Ezt össze tudom dobni viszonylag rövid idő alatt. Nyilván lenne egy fejléc sablon, de az nem is olyan fontos.

Vélemény? – Simy vita 2009. június 25., 17:10 (CEST)

Labdarúgócsapat szezon infobox[szerkesztés]

Egy új labdarúgás témájú sablont szeretnék létrehozni ennek a mintájára:[1], Sablon:Labdarúgócsapat (szezon) infobox címmel. Viszont én nem vagyok túl járatos a sablonkészítésben illetve sablondokumentációban, és éppen ezért nem akarok nagy butaságot csinálni. Van, aki esetleg vállalná egy ilyen sablon létrehozását? Ha jól sejtem, leginkább CFC, Dani, Tomcsy vagy Warmuz lehet segítségemre. Remélem valamelyikőtök olvassa ezt, válaszotokat és munkátokat előre is köszönöm! Minden jót, szép nyarat! :) hunmalmos vita – 2011. június 22., 16:37 (CEST)

Ez nem olyan nagy feladat, csak időigényes. :-) – CFC vita 2011. június 23., 15:10 (CEST)

Köszi, izgatottan várom! Holnaptól kezdődik az új szezon sok helyen... :) hunmalmos vita – 2011. június 30., 18:02 (CEST)

Mennyire időigényes? (Szebb nyarat!) :) hunmalmos vita – 2011. július 31., 17:44 (CEST)

Labdarúgócsapat infobox Kupagyőztes paramétere[szerkesztés]

Az FK Budućnost Podgorica és más esetekben a Labdarúgócsapat infobox-ban a Kupagyőztes paraméternévnél a Montenegró labdarúgókupa link szerepel, ami helyesen Montenegrói labdarúgókupa. Ez a sablon túl sok kapcsos zárójelet tartalmaz ahhoz, hogy ki tudjam javítani. Megtenné valaki hozzáértő? Köszönöm. – Porrimaeszmecsere 2018. november 21., 14:42 (CET)