Vita:WWF

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Kedves ismeretlen természetvédő! A szöveged sajnos egy az egyben a WWF honlapjáról került ide, minden változtatás nélkül, és az ilyen bemásolásokat a szerkesztők jelentős része szerzői jogot sértőnek szokta ítélni. Kérlek, tájékozódj a Wikipédia:Szerzői jogok lapról kindulva a máshol készen talált szövegek felhasználásának lehetőségeiről és korlátairól!--Godson 2006. május 22., 18:53 (CEST)

Akkor ez most jogsértő vagy sem? (Formázni kezdtem volna, de így nem merem). --Hkoala 2006. június 22., 20:15 (CEST)
Kivágtam egy mondatot:"A két szervezet között komoly vita alakult ki, s a természetvédők jogászai győztek, a WWF név náluk maradt." Ezt nem támasztja alá sem a közösségi védjegyeket bemutató weboldal (külső linkként betettem a szócikkbe), sem a Magyar Szabadalmi Hivatal PIPACS adatbázisa. Semmi jel nem mutat arra, hogy pl. Magyarországon eljárás folyna a wrestlingesek védjegyeinek törlésére. Ha esetleg megegyezés jött volna létre a két szervezet között a WWF rövidítés használatáról, akkor ezt forrással lenne jó tudni.--Linkoman 2007. április 21., 17:51 (CEST)

infobox és kategória[szerkesztés]

Sziasztok! Bővítettem a szócikket, le is vettem a csonk sablont róla, tényleg elég sok szakmaiatlan rész volt benne... Tettem rá egy Sablon:Szervezet infobox-ot, de nem vagyok biztos benne, hogy ennek így kellene-e megjelennie, esetleg valaki megnézhetné, hogy jó-e minden benne, annyira nem értek hozzá :)

Valamint beletettem a Magyarországi természet-és környezetvédő civilszervezetek kategóriába, de itt is több kérdés megfogalmazódott bennem. Először is, ahogy értelmeztem az eredeti szerző szándékát, ez a nemzetközi WWF szervezetről szóló szócikk, ennek értelmében bővítettem tovább. Van benne egy részletesebb szakasz, mely külön a WWF Magyarország tevékenységét mutatja be, így gondoltam emiatt mehetne ebbe a kategóriába. Másik lehetőségként felmerült bennem, hogy kellene külön WWF Magyarország szócikket csinálni, és azt ebbe a kategóriába sorolni, de szerintem az nem lenne kellő hosszúságú, így végül is maradtam az első megoldásnál. Szerintetek melyik lenne jobb? Torini vita 2011. június 7., 11:38 (CEST)