Vita:Tuzson-Berczeli Péter

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Crystal personal.svg Ez egy életrajzi szócikk.
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Életrajzi szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Tuzson-B. Peter[szerkesztés]

Koszonom a tanacsot, mint a http://sites.google.com/site/tuzsonberczelifesteszete/ illetve http://tuzsongaleria.hupont.hu lapok tulajdonoa es erentettje elkuldtem a felhasznalasi hozzajarulasomat az On altal jelzett "permissions-hu (kukac) wikimedia.org" cimre. Udvozlttel Tuzson-B. peter

Források[szerkesztés]

Azért az meglepő, hogy ugyanaz a forrás háromszor szerepelt a listában. A forrásolási irányelveink kapcsán felmerül, hogyan nem vette észre a szócikkíró, és hogyan vehetné észre a járőr, hogy mindhárom helyen a Kortárs magyar művészeti lexikon ugyanazon szócikkét olvassa? Pasztilla 2010. január 14., 15:01 (CET)