Vita:Szolyva

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

1955?[szerkesztés]

Én úgy tudom, 1944-45-ben volt a gyüjtőtábor. Nem véletlen elírás az 1955-ös adat? Vadaro 2006. június 14., 18:15 (CEST)

Problemas resz[szerkesztés]

Tisztelt szerkesztoseg, a ,,Szolyva" szocikkben van egy problemas resz: .................. 1944-1945 között a helységben gyűjtőtábor volt, ahol több, mint tízezren haltak meg a szovjet megszálló katonák által ételbe kevert üvegpor miatt; .................... Nos, ez egy rendkivul sulyos vad, es ebben az esetben legalabb illik betenni a forrasra valo hivatkozast. Viszont mivel en ilyennel hadifogoly-temaban (II.VH kapcsan) nem talalkoztam, es ilyen tomeges uvegmergezesi esetrol egyetlen egy szakkonyv sem ir, modositani kene ezt a mondatot.

SEGÍTSÉG KÉRÉS!!!!

Mindenkit kérnék, főleg Szolyvaiakat, Kereckóiakat, hogy segítsenek 1944 októberében Kereckó községben fogságba esett, azóta nyomtalanul eltünt Édesapámnak hátha sikerülne még legalább a sírját megtalálnom -mégha olyan "nagy" is az a sír...- A neve: Fidel József, született Perőcsényben 1918-ban. Csak nemrég tudtam meg, hogy ott esett fogságba, és nem tudom, hátha valakinek a környéken lenne valami segítsége! Különösen kérném a Kereckóiakat vagy a Szolyvaiakat, segítsen aki tud! Most tudtam meg, hogy Szolyva polgármestere Reöthy János úr, nagyon kérném, ha értesül a keresésemről, adjon jelzést, hogy megkereshessem!!! Előre is köszönök minden jószándékú segítséget

Itt nincs ún. szerkesztőség, te is szerkesztő vagy, te is javíthatod. :) Zastava S. Jugoslavije.png Szajci reci 2009. február 3., 16:06 (CET)