Vita:Szolnok Soldiers

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Linkoman 15 évvel ezelőtt
Ez a szócikk témája miatt a Sportműhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Sport témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index
Szép dolg, ha valaki lexikonba ír a kedvenc sportjáról, de tán érdemes elgondolkodni, hogy az alábbi szöveg mit keres egy lexikonban? Egy blogban elmegy. Nem tévedt el véletlenül?
"Alig tucatnyi szurkoló kísérte el a Katonákat, mégis, szinte az egész mérkőzés alatt feladták a feladatot a Lovagok Angyalainak, akik ritkán tudták túlkiabálni a zöld-sárga "B közepet". A meccs viszont nem kezdődött jól a szolnokiaknak. A Knights hamar vezetést szerzett, és jól váltogatva a futó és passzjátékot, a félidőre 19 ponttal előzték meg pont nélkül álló Katonákat. Soldiers részről a múlt héten még kőkemény fal, és linebacker sor most elég rezignáltnak tűnt, minden futás alkalmával volt 2-3 missed tackle, és a passzokra sem értek idejében oda. A második játékrészre viszont változott a kép, a Soldiers szemmel láthatólag felébredt, és egyre élénkebben rohamozta meg a Lovagok állásait. A Knights ekkorra a biztosank tűnő vezetés tudatában kissé visszább vett a tempóból, de így sem lehetett könnyelmű, mert a Szolnok többször a red zone közelében ólálkodott. Ugyanúgy, mint egy hete, az addig gyengélkedni látszó szolnoki passzjáték varázsütésre helyre került, és az utolsó pár percben csak úgy röpködtek a complete 20-30 yardos passzok, néha már-már az NFL hangulatát idézve. De ez a későn jött ébredés csak arra volt elég, hogy a második félidő csatáját megnyerjék, a háborút elvesztették vasárnap. Azt azért ki lehet jelenteni, a Szolnoknak ott a helye jövőre a Divízió I -ben, és ha tartani tudják a jelenlegi fejlődési ütemet, komoly ellenféllé válhatnak jövőre."
No comment. Ne mondja senki, hogy én is "ólálkodom" és beléptem a "red zone"-ba, mert biz'az varázsütésre előfordulhat. Én nem akarok "vissszább" (???) venni a tempóból, és tudom, hogy így sem lehetek könnyelmű.
Ez a kedves lelkes megfogalmazás - sajnos - csak a paródiája egy lexikoncikknek. Lexikon helyett a blogok hangulatát idézve, már-már.--Linkoman vita 2008. szeptember 19., 15:17 (CEST)Válasz