Vita:Sebestyén Márta

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Sebestyén Márta Az ELTE Radnóti Miklós gyakorló iskolába járt 12 évig, amely akkoriban zsidó gimnázium volt. Ö midnennek ellenére kosárkával és mellényben járta a folyosókat. Magyar volt, mint most.

És ez megjegyzendő érdem? Vagy bűn? Tehet róla, szegény? – (szerintem) Váradi Zsolt 2006. március 24., 20:10 (CET)Válasz[válasz]

Sebestyén Márta és a Muzsikás együttes[szerkesztés]

Bár - legalábbis számomra - kideríthetetlen okokból megszűnt Sebestyén Márta és a Muzsikás kapcsolata, azért legalább egy mondatot érdemelne az együttműködésük a cikkben, mert ez szerintem mindkét fél szakmai életének jelentős része. (Forrás: sok kimagaslóan sikeres közös CD-jük. :) A Muzsikás együttes szócikkében meg van említve Sebestyén Márta.

Hasonlóképpen a Sebő együttes megemlítését is hiányolom a cikkből.