Vita:SS Normandie

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt CommonsTicker 17 évvel ezelőtt a(z) Kép figyelmeztetés témában

A felső fedélzetek hajógépeit teljesen a hajótestbe integrálták, hogy még kellemesebbé tegyék a hajót az utasok számára.

Számomra ez a mondat értelmetlen. A gépeket be kell építeni a hajóba, mert melette mégsem lehetnek. De az is lehet, hogy én vagyok nagyon értetlen. Elnézést, de a magyartalanságokat javítottam.

Tisztelettel Gipsz Jakab

A francia hajók neve előtt NEM volt ott az angol!!! SS rövidítés!!! Helyesen Normandie és nem SS Normandie. A franciák az ilyen hajót paquebot-nak nevezik.

Tisztelettel Gipsz Jakab

Kép figyelmeztetés[szerkesztés]

A következő képeket törölték vagy törlésre jelölték a Commons-on. Mielőtt eltávolítod a képet a szócikkből ellenőrizd a Commonsbeli lapját a képnek, hátha időközben visszavonták, vagy hibát követtek el a törlésre jelöléssel. A kivett képet próbáld meg helyettesíteni egy másikkal.

Miután megoldottad a problémát, kérlek azt jelezd, mind itt, mind a CommonsTicker oldalon, az üzenetet létrehozó sablon „|status=” sorában.

Ezt az üzenetet a CommonsTicker írta.

  • Samulili törölte a(z) Image:SS_Normandie.jpg nevű képet: In category [[:category:Images with unknown source as of 11 August 2006|Images with unknown source as of 11 August 2006]]; not edited for 43 days;

-- CommonsTicker 2006. szeptember 24., 00:26 (CEST)Válasz