Vita:Ron Paul

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Elnök lesz vagy nem?[szerkesztés]

Látod? A felmérések többségén első volt. De ugye nincs esélye. Meg általánosítjuk a szakértőket. Nem szeretnék minden cikkért külön megharcolni. Nem is fogok. Persze, hogy nem lesz elnök. De vicces látni, hogy mennyit kell dolgozzanak ezért. Emeli az amerikai lakosság tekintélyét a szememben. Föld-lét vita 2011. május 13., 17:16 (CEST)

Elavult sablon[szerkesztés]

Levettem az elavult sablont, mert a fejezetből sem látszik, mi az elavult és a vitalapon sincs megírva, mi az elavult. Csak múltbeli tényeket látok, azok nem is tudnak elavulni. Esélyekről nincs szó benne, amiről a sablon felrakója írt. Lehet, hogy korábban volt benne ilyen, akkor ezek szerint azt már kivette valaki és már nem elavult. Paulus Pontius Crassus vita 2011. december 23., 21:01 (CET)

Elavult sablon indoklása[szerkesztés]

A cikkben azt írja, hogy elemzők szerint nincs az esélyes jelöltek között. Jelenleg is sokan vannak, akik nem őt tartják a legesélyesebbnek, de már az esélyes jelöltek közt szerepel, mert május óta megnőtt a támogatottsága. 92.83.52.217 (vita) 2011. december 23., 22:13 (CET)

Akkor ezt kellene odaírni az utolsó félmondat helyett, hogy tehát május óta nőtt a támogatottsága. Amúgy nehéz követni aktuális eseményeket egy enciklopédiában, amikor napról napra változhat a helyzet. Erre van egy másik sablon, azt hiszem, ami ilyesmire figyelmeztet, azt kellene kirakni. Paulus Pontius Crassus vita 2011. december 24., 04:57 (CET)

Megvan, az aktuális sablon. Kiraktam. Paulus Pontius Crassus vita 2011. december 24., 05:02 (CET)