Vita:Paul Di’Anno

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Madridista 14 évvel ezelőtt a(z) Untitled témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Ez a szócikk témája miatt a Könnyűzenei műhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Születő Ez a szócikk születő besorolást kapott a kidolgozottsági skálán.
Közepesen fontos Ez a szócikk közepesen fontos besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: Ary (vita), értékelés dátuma: 2012. január 2.
Könnyűzenei témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Untitled[szerkesztés]

Ha legalább az kiderülne, hogy ki ez (gitáros, dobos, énekes stb.)... --Hkoala vita 2007. április 15., 18:39 (CEST)Válasz

Ezt kár volt ide felírni. Semmi használható információ nincs az anyagban feltüntetve, még az sem, hogy énekesi pozíciót töltött be az Iron Maiden soraiban. A fogalmazás esetlen, mondhatni "a haverjaimnak sem mesélek így". Nem vagyok benne biztos, hogy jelen cikk ebben a formájában megéri azt a néhány bájtot, amit elfoglal. Semmi tényszerűség, semmi informativitás. Ez így sajna egyes... Powerslave, 2009. július 3.

Újra lesz írva. Több és jobb tartalommal. Tegnap ránéztem, és láttam, hogy elég silány, mint ahogy még jó pár Maidennel kapcsolatos cikk. – Madridista Ideírjad 2009. július 3., 10:33 (CEST)Válasz