Vita:Pankotay Péter

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Köszönöm a formázási segítséget! – Maestro renata vita 2008. május 10., 23:49 (CEST)

Kérhetnék segítséget, hogy mit kell változtatni tartalmilag ill. formailag ahhoz, hogy a szócikk végre önmagában állhasson az enciklopédiában? Köszönöm! – Maestro renata vita 2008. április 30., 10:55 (CEST)

A szócikk nem jogsértő, mert én vagyok a szerzője a külső hivatkozásban megadott honlapokon olvasható szövegeknek is. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Maestro renata (vitalap | szerkesztései)

Mivel a szócikk szerzője jelezte, hogy a korábbi jogsértő sablonon található linken olvasható szöveget is ő szerezte, levettem a jogsértő sablont róla, viszont szükséges a wiki formai szabályainak való megfeleltetése a cikknek. Cassandro Cross Hospitelier.svg Tahdita+Streit... 2008. április 22., 15:34 (CEST)

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).