Vita:Pandeli Evangjeli

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt *feridiák 3 évvel ezelőtt a(z) A kérdve kérésre kapott kiváló felelet témában
A(z) Pandeli Evangjeli szócikket Pasztilla készítette vagy bővítette lényegesen a CEE Tavasz 2020 nemzetközi szócikkíró versenyre. A cikk témája: történelem, ország: Albánia.

A „Pandeli Evangjeli” sikere is a „Kiemelt cikk” rovatig emel[szerkesztés]

A „Pandeli Evangjeli” sikere is az alaptól a „Kiemelt cikk” rovatig emel a Kezdőlapon, mint történt az „Albán nemzetgyűlés” szócikkének sorstörténetében. Mindkettő közösségi siker. De a főérdem mindkettőben Pasztilla sikertársat illetti. Ezért ma csak köszönetet mondok, és félre állok, hogy mások is jöhessenek megköszönni ezt a kiemelt örömnapot. A megvitatni valókkal holnap jövök. – *feridiák vita 2020. május 13., 15:12 (CEST)Válasz

A pozitív példa, a negatív példa, és a kérdve kérés[szerkesztés]

A pozitív példa[szerkesztés]

1. Pasztilla 2019. november 10-én kezdeményezte az „Albán nemzetgyűlés” szócikkének kiemelt rangra emelését. Ehhez öt tanúsítóra volt szükség december 8. határidőre.
2. A feltételeket már december 5. napjára teljesítettük.
3. Ezzel összhangban a jogos várásnak megfelelően határidőre megjelent az igazolás: „Albán nemzetgyűlés (A kiemelt státuszt megkapta: 2019. 12. 08.)”

A negatív példa[szerkesztés]

1. Pasztilla 2020. április 14-én kezdeményezte a „Pandeli Evangjeli” szócikkének kiemelt rangra emelését. Ehhez öt tanúsítóra volt szükség május 12. határidőre.
2. A feltételeket már május 4. napjára teljesítettük.
3. Mindezek ellenére a jogosan igényelt „Pandeli Evangjeli (A kiemelt státuszt megkapta: 2020. 05. 12.)” igazolásra még május 14-én 18 óra után is hiába várunk.

A kérdve kérés[szerkesztés]

Tisztelt Pasztilla Társunk! Ugye a holnapi Családok Világnapja méltó megünneplésére készülve ennek különösen nem szabadna megtörténnie, és meg kéne vitatni a történtekből eredő teendőinket? – *feridiák vita 2020. május 14., 19:22 (CEST)Válasz

A kérdve kérésre kapott kiváló felelet[szerkesztés]

Pontosan a Családok Világnapjára megérkezett a felelet: „Pandeli Evangjeli (A kiemelt státuszt megkapta: 2020. május 15.)” Köszönet Közösségünknek, és kiemelten Crimea társunknak.
Utóirat/Előszó: Az Anyák Napja mozgóünnep, itt május 1. és május 7. között, ott május 8. és május 14. között. A Családok Világnapja 1994 óta világszerte minden évben ugyanaz, és a Magyar Wikipédiában még megírásra vár: „Családok nemzetközi napja (wd) (az ENSZ kezdeményezésére, 1994-től)”. – *feridiák vita 2020. május 16., 16:49 (CEST)Válasz