Vita:Országok listája (függelék)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Terrestrial globe.svg Ez a szócikk témája miatt a Földrajzműhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen

Részletezni kell jobban az egyes területeket... --maxval 2007. január 2., 10:44 (CET)

Meg kell csinálni a zászlókat még, nem mindenhol jó. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Maxval (vitalap | szerkesztései) 2007. január 2., 12:12

Ez a cím elég pongyola így. Helyette esetleg: A Föld speciális státusú területeinek listája – ??? Adam78 2007. január 2., 15:47 (CET)

Speciális helyett nem lehetne különleges? Csak egyszerűen Különleges státusú területek listája --Lily15 üzenet 2007. január 2., 15:50 (CET)

Talán jobb. Viszont egyikünk javaslata sem igazán fedi a cikk tartalmát, abban ugyanis pl. ország- és államrészek is vannak, amelyek nem annyira különleges (vagy speciális) státusúak – vagy mégis? Adam78 2007. január 2., 17:02 (CET)

Az az igazság, hogy én az első két alcímet kivenném, egyrészt mert minden ország leírásánál fel vannak sorolva (remélhetőleg), másrészt, mert olyat, hoy részország, nem ismerek. De a többire áll. --Lily15 üzenet 2007. január 2., 17:07 (CET)

Az angol változatban úgy van, hogy "Annex to List of Countries". --maxval 2007. január 2., 22:36 (CET)

Az magyarul lehetne Országok listája (melléklet) vagy Országok listája (függelék). Vagy van jobb ötlet? Adam78 2007. január 2., 22:50 (CET)

Legyen függelék. --maxval 2007. január 3., 00:58 (CET)

Néhány zászlót nem tudtam betenni. Valaki nálam jobban hozzáértő csinálja meg! --maxval 2007. január 3., 00:58 (CET)

Az Athosz-hegy zászlóját nem tudom betenni! Valaki segítsen. Biztos valamit rosszul csinálok. --maxval 2007. január 3., 02:11 (CET)

Amik itt vannak: Kategória:Vitatott területek, azokat nem lehetne valami külön alcím alatt összegyűjteni? Jó lenne felsorolva látni ezeket. Adam78 2007. január 3., 03:47 (CET)

Az összes már bent van Dzsammu és Kasmír és Kurdisztán kivételével. Az előbbit indokolatlan lenne betenni, mivel semmiképpen sem ország, csak két ország közti vitás területm márpedig ezen oldal célja nem a vitatott területek felsorolása, hanem azon területek felsorolása, melyeket egyesen betennének az országlistába. Az utóbbit viszont be lehetne tenni Irak alá az autonóm közig. egységek közé. --maxval 2007. január 3., 09:05 (CET)

Van egy zászlóm gif formátumban. Hgyan tudom átalakítani az itteni formátumra és hogyan tudom feltölteni?

Kép figyelmeztetés[szerkesztés]

A következő képeket törölték vagy törlésre jelölték a Commons-on. Mielőtt eltávolítod a képet a szócikkből ellenőrizd a Commonsbeli lapját a képnek, hátha időközben visszavonták, vagy hibát követtek el a törlésre jelöléssel. A kivett képet próbáld meg helyettesíteni egy másikkal.

Miután megoldottad a problémát, kérlek azt jelezd, mind itt, mind a CommonsTicker oldalon, az üzenetet létrehozó sablon „|status=” sorában.

Ezt az üzenetet a CommonsTicker írta.

-- CommonsTicker 2007. január 10., 03:14 (CET)

Kép figyelmeztetés[szerkesztés]

A következő képeket törölték vagy törlésre jelölték a Commons-on. Mielőtt eltávolítod a képet a szócikkből ellenőrizd a Commonsbeli lapját a képnek, hátha időközben visszavonták, vagy hibát követtek el a törlésre jelöléssel. A kivett képet próbáld meg helyettesíteni egy másikkal.

Miután megoldottad a problémát, kérlek azt jelezd itt az üzenetet létrehozó sablon „|status=” sorában.

Ezt az üzenetet a CommonsTicker írta.

-- CommonsTicker 2007. február 3., 23:13 (CET)

Képfigyelmeztetés[szerkesztés]

A következő képeket törölték vagy törlésre jelölték a Commonson. Mielőtt eltávolítod a képet a szócikkből, ellenőrizd a commonsos lapját, hátha időközben visszavonták a törlési jelölést, vagy eleve tévedés volt. A kivett képet próbáld meg helyettesíteni egy másikkal. Ezt az üzenetet a CommonsTicker írta.

-- CommonsTicker vita 2008. február 8., 03:32 (CET)

Ceuta[szerkesztés]

Ceuta zászlaja nem látszik, meg kellene csinálni, hogy ez: Kép:Flag Ceuta.svg legyen ott, de nem értek a zászlósablonhoz. – Award-star-silver-3d.pngAlenshaAward-star-silver-3d.png sms 2009. május 29., 01:14 (CEST)