Vita:Nyomás utána!

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Crystal Clear app camera.png Ez a szócikk témája miatt a Filmműhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Besorolatlan Nem értékelt
Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán. Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Filmekkel kapcsolatos szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Két szócikkből egy[szerkesztés]

Részemről múltkoriban elkészítettem K1 filmkarakter saját szócikkét, a cikk számára külön feltöltött fotóval, formázva, készre. Laci.d. szerkesztőtárs ismeretlen okból gyakorlatilag kikényszerítette a szócikk áthelyezését ebbe az igen gyenge menőségű eredeti szócikkbe. Utána a két külön fejezetet (az eredetit és az áthelyezettet) a cselekményi sem figyelembe véve totálisan összezagyválta, tehát a cikk jelenleg állapotáért felelősséget nem vállalok és nem az én saram. Én továbbiakban nem foglalkozom a cikkel, írja újra, aki tönkretette. Livvyfan, a K1 (filmkarakter) szócikk szerzője. --Livvyfan vita 2013. december 22., 20:13 (CET)

Annak, aki a valóságról szeretne tájékozódni, ajánlom: Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/K1 (filmkarakter). – Laci.d National Emblem of the Republic of China.svg vita 2013. december 22., 20:17 (CET)

Így igaz. Egy jó cikkből meg egy rosszból lett egy rossz, zagyva és értelmetlen. Miért? Mert csak, mert valakinek törölgetni van kedve éppen. --Livvyfan vita 2013. december 22., 20:29 (CET)

--Livvyfan vita 2013. december 22., 20:29 (CET)

A kiírásra gondoltam, a többi kizárólag a te agyszüleményed. – Laci.d National Emblem of the Republic of China.svg vita 2013. december 22., 20:35 (CET)

Ne írtsál, hanem írjál. Bár az nehezebb.--Livvyfan vita 2013. december 22., 20:40 (CET)
Ha valaha tanácsra lesz szükségem, ígérem téged kereslek meg először! – Laci.d National Emblem of the Republic of China.svg vita 2013. december 22., 20:42 (CET)
Nagyon kedves gesztus, de ha lehet, ezzel fejezzük be a kommunikációt. A jóindulatú segítségéget mindig jónéven veszem és a "köszönöm" gombot is szoktam ilyen esetben haszálni, de esetünkben sajnos nem erről van szó. --Livvyfan vita 2013. december 22., 20:50 (CET)
Sajnálom, hogy ezt így előre eldöntötted prekoncepcióid alapján. Ettől nem vagyok feldobva!Laci.d National Emblem of the Republic of China.svg vita 2013. december 22., 20:53 (CET)

Baki[szerkesztés]

A bakik közé tartozhat az a tény is, hogy egy wc-nek álcázott liftből hogyan kerültek egy nyílt tengeren lévő hajóra? Valamint az sem derült ki honnan tudták melyik a portás autója (amiből ugye Bud kitépte a kormányt), de az még elfogadható lehet, hogy kiderítették korábban valahogy, csak arra nem tért ki a film, ahogy arra sem mi történt az eredeti titkosügynökökkel (az elhangzik, hogy elkapták őket és nem köpnek utána vélhetően meggyilkolták őket különben jelentkeznének).