Vita:Molnár Gál Péter

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt 195.56.250.155 12 évvel ezelőtt a(z) Ellentmondás témában
Ez a szócikk témája miatt a LMBT-műhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
A sablon nem jelenti azt, hogy a személy, akiről a szócikk szól, LMBT lenne, mindössze annyit, hogy a szócikkben az LMBT emberek szempontjából releváns információ szerepel vagy kellene szerepeljen.
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
LMBT-témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Több ponton is semlegesítenem kellett a cikket: egyrészt igen erőteljesen ki volt hegyezve a másságára, illetve ügynökmúltjára (életrajz hat sor, fújrondaügynök 16), plusz tartalmazott egy rakás ellenőrizhetetlen és bizonyíthatatlan spekulációt arról, hogy MGP jelentései hozzájárulhattak Latinovits halálához. Ez bulvárszínvonal, a Blikk szórakozhat ilyesmivel, mi szerintem nem, maradjunk a lexikális kereteknél, szorítkozzunk a tényekre. Data DestroyerMi fáj, gyere mesélj... 2009. július 15., 20:52 (CEST)Válasz

Hát ezzel egyetértek, a tények magukért beszélnek: ez egy nagy tetű! – Aláíratlan hozzászólás, szerzője 188.36.217.130 (vitalap | szerkesztései)

Nagyon sovány ez a szócikk így. Életrajz, szülői háttér, gyermekévek, iskolák sehol. Diplomázás 26 évesen, de erre semmi magyarázat, sem az, hogy hol diplomázott, munkássága is csak érintőlegesen. Ez még a Blikkbe is kevés lenne. Pedig ügynökmúlt ide vagy oda, MGP ennél többet, alaposabb kidolgozást érdemelne. Aki ért hozzá, bővítse ki, legyen szíves. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője 195.56.92.33 (vitalap | szerkesztései)

Ellentmondás[szerkesztés]

„2009-ben megjelent ügynöki beszervezéséről szóló könyve Coming out címmel.”

Művei felsorolásánál viszont a Coming Out mellett 2004-es évszám szerepel. Melyik évszám a helyes? 195.56.250.155 (vita) 2011. július 28., 12:00 (CEST)Válasz

Gál Péter[szerkesztés]

Igaz, hogy születési neve Gál Péter? Tud valaki erre forrást?