Vita:Miért élvezet a szex?

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search
Psi2.svg Ez a szócikk témája miatt a Pszichológiai műhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: g_ambrus (vita)
Pszichológiai témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Mivel a Miért élvezet a szex? egyedi cím, ezért kisbetűkkel írandó. Csak mondom. - korr.

Csatlakozom. A magyarban „Csupa Nagybetűs” cím csak állandó címekben, azaz periodikák (újságok, hetilapok, folyóiratok) címében használatos, pl. Élet és Tudomány. Ez pedig könyvcím, azaz – mint korrektor írja – egyedi cím. (L. 197. vs. 198. pont).

--Adam78 2004 május 21, 01:01 (CEST)


Technikai okai voltak a csupa nagybetűnek. Támogatom a változtatást. --Gnomon 2004 május 21, 08:37 (CEST)

Ualitásja[szerkesztés]

Az emberi [[szex]]ualitás [[evolúció]]ja

Születési hiba. Négy éve nem bökte senkinek a szemét, hogy egy mű alcímét talán inkább mégse kéne irreveláns ualitásokká szecskázni. (És vajon a "Tartalom" szakaszban?)

Már ha nem akarunk végleg lemondani azon olvasókról (=potenciális szerkesztő), akiknek böki.

(Rengeteg kínosan szanaszétfelé álló linkünk van. Mind azt kérdezi: még azt se tudják, mi tartozik egybe? Sokkal-sokkal több önmérsékletet kellene tanúsítanunk.)– Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2009. február 4., 23:54 (CET)

Miforrás?[szerkesztés]

Mit tekintünk egy könyvismertésnél hiteles forrásnak? (Mert a "hát olvastam!" - saját kutatás-szagú ...) – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2009. február 4., 23:57 (CET)

Alkalmasint és leginkább publikált könyvismertetőket, kritikákat. Ami viszont ezt a lapot illeti, egyrészt be van linkelve alul az onlány változata a könyvnek, másrészt ha jól látom, mindösszesen a puszta adatok és a fejezetek felsorolása szerepel benne, ami pedig azt a rövid leíró bekezdést illeti, sámli legyek, ha nem egész egyszerűen a fedélszöveget kopizta be a t. szerző... BennóPffffft-kalpagos.giffogadó 2009. február 5., 13:16 (CET)

Nadehát a fedő- (fül-) szöveg az tőrülmetszett reklám, nem ?!? %SNullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2009. február 5., 13:20 (CET)

A könyvtári kartonok puszta wikisítésével meg hamar összeboríthatja bármely kezdő az eddig kialakult szerkesztési méltóságrendeket ... :)

(Bár a zeneipar temékfelhoztala már erőst előjelzi ennek az enciklopédiairányzatnak a ma még belátatlan perspektíváit.) – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2009. február 5., 13:26 (CET)

Megint az van, mint mindig. Egyesek filozofálnak rajta, mások meg kijavítják. Kb. egy percembe telt átírni a POV reklámszöveget úgy, hogy megmaradt az eredeti jelentés. – Timish Evil Eye.svg levélboksz 2009. február 5., 13:52 (CET)
Ccc... Rosszul tudod a mondóka elejét: ez elment észrevenni ... – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2009. február 5., 13:55 (CET)

Hm… és honnan tudjuk, hogy az állatok nem élvezik? VigyorMex plática 2009. február 5., 14:37 (CET)

Törlési megbeszélés[szerkesztés]

Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Miért élvezet a szex?