Vita:Márványcsiszolás

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Linkoman 7 évvel ezelőtt a(z) A cikk fejlesztése témában

Engedélyezés[szerkesztés]

Szeretném engedélyeztetni a márávnycsiszolás oldal megjelenését a wikipédiában, az everfloor.hu szerkesztője én vagyok az ott olvasott szöveget én készítettem saját szavaimmal, a kért email címre a kért minta levelet kiegészítve az adataimmal, már elküldtem. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Everhome (vitalap | szerkesztései) 2016. június 7., 15:53‎ (CEST)Válasz

Engedély honlap szöveges tartalmának felhasználására[szerkesztés]


A cikk fejlesztése[szerkesztés]

Szia!

Örülök, hogy elhárult a változtatás nélkül bemásolt szöveg szerzői jogi akadálya.

Sajnos azonban az engedélytől még önmagában nem lesz ez a szöveg lexikoncikk. Egészen más célra, az anyagmegmunkálási szolgáltatás propagálására készült ugyanis. A jelenlegi szöveg stílusa a termékismertetők gondolatmenetét követi, vagyis "mindent egy helyen", röviden.

A lexikoncikk stílusa sajátos: a lexikonban pl. nem használunk kérdés - felelet formát, kerüljük a többes szám harmadik személy használatát.

És a legfontosabb: a szócikk tartalmának terjedelmét a címe határozza meg. A Te szócikked címe, a márványcsiszolás az anyagmegmunkálásra összepontosít, ezért a cikkbe nem fér bele a márvány mint anyag ismertetése. Sokat segíthetnél márvány szócikkünk fejlesztésében azáltal, hogy a márványcsiszolás cikknek a márványra mint anyagra vonatkozó szövegedet oda teszed át. Szívesen megmutatom, mire gondolok.

Természetesen a megfelelő átdolgozással ebből nagyon jó cikk lehet!

Ha kérdésed van, állok rendelkezésedre. Üdv.--Linkoman vita 2016. július 13., 10:10 (CEST)Válasz