Vita:Legong (tánc)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ott szerepelt a forrás[szerkesztés]

@Balint36: Szia! Ez egy fordítás. A forrásokból pontosan annyit tettem oda, amennyi az angol oldalon szerepel. Ha véletlenül hiányolsz még hozzá többet (akár magyart is), akkor egészíts ki; de ne tegyed rá meggondolatlanul, figyelmetlenül, megszokásból és feleslegesen a forráshiány "förmedvényt" légyszíves. – Phurtoo vita 2019. szeptember 10., 16:36 (CEST)

@Phurtoo, nem kell egyből nekiesni másnak, hogy szerinted meggondolatlanul helyez ki förmedvényt! A forrást valószínűleg azért nem vettem észre, mert nem a megszokott helyén volt. – balint36 🚌 buszmegálló 2019. szeptember 10., 17:17 (CEST)

@Balint36: most is első lépésben "visszaállítottál csípőből", ahelyett, hogy megnézted volna az előzményeket, az okot és az indoklást. (mint például itt is: Tűzlándzsa (változat) --
  • nem nézed meg az indoklást
  • nem veszed figyelembe a saját "szabályzatodat" sem, mert például a Szócikkek felépítése is azt írja, hogy a felépítés csak útmutató; ha írsz nagyon jó okod, hogy eltérj tőlük akkor el lehet tőle térni
  • én írtam nagyon jó okot, te nem vetted figyelembe akkor sem [mondjuk megkérdezhettél volna engem még egyszer, vagy felvihetted volna megbeszélésre, vagy szavazásra]; de nem, te csak meggondolatlanul visszaállítasz, címkézel)
Szerintem alkalmatlan vagy erre a feladatra, amit végzel. Inkább írj te is csak cikkeket. – Phurtoo vita 2019. szeptember 10., 22:03 (CEST)

Már megint torokra mész. Felszólítalak, állj le! És tanácsolom, mielőtt alaptalanul vádaskodj és minősítgetsz, nézz magadba. – balint36 🚌 buszmegálló 2019. szeptember 10., 22:10 (CEST)