Vita:Lánczi András

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Gubbubu 5 évvel ezelőtt a(z) Idézetek témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Idézetek[szerkesztés]

„Amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája. Ezen azt értem, hogy olyan célokat tűzött ki a kormány, mint a hazai vállalkozói réteg kialakítása, az erős Magyarország pilléreinek kiépítése vidéken vagy az iparban. Például minden külföldit, aki termelő beruházást valósít meg, tárt karokkal várunk. Erre mondják azt, hogy " de hát ez maga a korrupció". Ez politikai nézőpont,valójában a korrupció szó mitikussá tételéről van szó.[1][2]

anonim fideszkomplexusos szerkesztő megtalálta lánczi élete fő műveként ezt az idézetet, miközben magyarország egyik legjelentősebbb filozófusáról van szó lolz :D GubbubuDeMinek? 2018. szeptember 20., 21:28 (CEST)Válasz
  1. Lánczi András: Viccpártok színvonalán áll az ellenzék | Magyar Idők”, Magyar Idők (Hozzáférés: 2018. június 11.) (hu-HU nyelvű) 
  2. http://magyaridok.hu/belfold/lanczi-andras-viccpartok-szinvonalan-all-az-ellenzek-243952/