Vita:Kezdőlap

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Vita:Kezdőlap 

Ezen az oldalon lehet a kezdőlap struktúráját és formáját megvitatni, illetve azt, hogy mi szerepeljen rajta és mi ne. Az esetleges tartalmi hibákat is itt lehet bejelenteni. A kezdőlap egyes rovatainak tartalmával kapcsolatos lapokat a Kapcsolódó lapok, sablonok fül alatt találod.

A Wikimédia közösségét érintő hírek, események, javaslatok nem ezen az oldalon kerülnek megvitatásra, hanem a Kocsmafal: hírek, egyéb, javaslatok oldalain, illetve a Közösségi portál oldalán találhatóak.

Lásd még a Wikipédia:Kezdőlap útmutatót!
Welcome to the Hungarian Wikipedia. You can leave us a message on the village pump, or ask someone on our IRC channel (#wikipedia-hu, web gateway here).
Tennivalók a kezdőlapon

A következő öt napra valamennyi sablon létre lett hozva.

  dec. 14. dec. 15. dec. 16. dec. 17. dec. 18. dec. 19.
a nap képe sablon
eredeti
sablon
eredeti
sablon
eredeti
sablon
eredeti
sablon
eredeti
sablon
eredeti
képaláírás sablon
en · hu
sablon
en · hu
sablon
en · hu
sablon
en · hu
sablon
en · hu
sablon
en · hu
évfordulók sablon sablon sablon sablon sablon sablon
ünnepek sablon sablon sablon sablon sablon sablon
Röviden
Részletesen
Megjegyzések
A Vita:Kezdőlap/Megjegyzések allap a Kezdőlap vitalapjával és magával a Kezdőlappal pusztán laza összefüggésben lévő megjegyzések, megfigyelések vagy nagyobb ívű gondolatok kommunikálására és megvitatására szolgál.
Gyakran ismételt kérdések
A Kezdőlap vitalapjával és magával a Kezdőlappal kapcsolatos, gyakran ismétlődő kérdésekre itt találod a válaszokat.

Kezdőlapra való-e?[szerkesztés]

Nem tudom, hogy kezdőlapra való-e, de 1. Putyin: Szíriában teljesen szétzúzták az Iszlám Állam erőit. 2. Hiába könyörgött neki mindenki, Trump mégis elismerte Jeruzsálemet Izrael fővárosának. Apród vita 2017. december 8., 22:54 (CET)

@Apród: Kiraktam Jeruzsálemet, bár nem tudom mennyire van jelentősége úgy a hírnek, hogy Trumpról egy szó sem esik a cikkben? –  OrsolyaVirágExtracted pink rose.pngHardCandy 2017. december 9., 19:08 (CET)
Az Iszlám Állam szétzúzása elég jelentős hír, ezt ki lehetne rakni.
Jeruzsálem fővárossá nyilvánítása nekem izraeli belügynek tűnik, nem látom a hír jelentőségét (biztos van).
Mindkét esetben legyenek a kulcsszavakon linkek. misibacsi*üzenet 2017. december 9., 19:38 (CET)
Kiraktam. –  OrsolyaVirágExtracted pink rose.pngHardCandy 2017. december 9., 22:29 (CET)

Köszönöm. Apród vita 2017. december 10., 01:25 (CET)

@Malatinszky: Nem lehetne a két IÁ-s hírt vhogy összevonni? –  OrsolyaVirágExtracted pink rose.pngHardCandy 2017. december 10., 15:56 (CET)

Orsi, nagyon kedves vagy, hogy kikéred a véleményemet, mégis megkérlek, hogy a továbbiakban ezen a lapon ne hivatkozz rám a {{ping}} sablon segítségével. Miután *feridiák a szűnni nem akaró trollkodásával használhatatlanná tette a kezdőlap vitalapját, felhagytam azzal, hogy ezen a fórumon próbáljam megbeszélni a kezdőlappal kapcsolatos vitás ügyeket, és ennek megfelelően nincs szükség arra, hogy értesítést kapjak, ha megemlítenek itt. Ha személyesen velem akarsz tudatni valamit, akkor a szerkesztői vitalapomat tudom ajánlani erre a célra. Előre is köszönöm. – Malatinszky vita 2017. december 10., 16:07 (CET)
Összevonva, Tusk pedig kiment az 5. hírnek. –  OrsolyaVirágExtracted pink rose.pngHardCandy 2017. december 10., 18:03 (CET)
Áldásom rá:-). Apród vita 2017. december 11., 13:41 (CET)

2018-ra Mátyás király-emlékévet hirdetett ki a nemzetpolitikai államtitkárság[szerkesztés]

Tény: december 11-én Potápi Árpád János államtitkár bejelentette, hogy 2018-ra Mátyás király emlékévet hirdetett ki a nemzetpolitikai államtitkárság. (Forrás: Mátyás király emlékévet hirdet 2018-ra a nemzetpolitikai államtitkárság 2017. december 11. 12:15).

  • Szerintem ez is Kezdőlapra való. Van ellenvélemény, vagy kitehető? – *feridiák vita 2017. december 13., 00:12 (CET)
@*feridiák:A Mátyás király-emlékév cikket törlésre jelöltem; kérlek, hogy a véleményedet a törlési lapon fejtsd ki. – Hkoala Pesce(Simbolo).jpg 2017. december 13., 08:19 (CET)

Sokkal fontosabb lenne a december 12-i de:One Planet Summit. – Hkoala Pesce(Simbolo).jpg 2017. december 13., 08:11 (CET)

Kocsma javaslatokon kéne megkérdezni a Közösséget, hogy szeretne-e az elmúlt évekhez hasonló emlékévet tartani 2018-ban? –  OrsolyaVirágExtracted pink rose.pngHardCandy 2017. december 13., 13:38 (CET)