Vita:Karácsony Gergely

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Ezt a cikket korábban törlésre jelölték. A törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyvét itt találod. Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Karácsony Gergely. Szasza char'riss 2010. április 24., 22:46 (CEST)

Konfliktusok személye körül[szerkesztés]

Mivel a budapesti főpolgármester-választás még nem dőlt el, a Karácsony Gergellyel kapcsolatban megjelenő hírek- híresztelések - vádaskodások helyett ugyanolyan tárgyilagos megfogalmazás a követelmény, mint ahogy Tarlós István szócikkében ez látható.

A Wikipédia politikailag semleges és nem lehet a célja az információk tendenciózus adagolása.

Az ízléses, vitákat nem provokáló szerkesztés hasznosabb, mint a Karácsonyra úgysem szavazók mulattatása az úgyis Karácsonyra szavazók dühítése mellett.--Linkoman vita 2019. július 4., 11:00 (CEST)

Kiszivárgott hangfelvétel[szerkesztés]

A cikk eddig nagyjából meg lett kímélve a napi politikai ügyek részletezésétől, amiket ha következetesen megemlítenénk, aránytalanul nagy részt foglalnának el a cikkből (nem csak Karácsonyéból). Az ilyen szerkesztések ehhez vezetnének. Ha pedig már mégis írunk róla, miért éppen ezt a mondatot emeljük ki, ami most benne van a cikkben. Eléggé önkényesnek tűnik, hiszen sok állítás hangzott el tőle a felvételen. Nem kellene az ilyenekbe belemenni, egyik politikai oldalon sem. – Regasterios vita 2019. szeptember 26., 17:04 (CEST)

Akkor legyen valahogy jelölve, vagy szerkesszétek át, de egy az egyben eltüntetni nem korrekt (mert nincs benne semmi valótlan). Vandermorc vita 2019. október 9., 12:17 (CEST)

ELTE TáTK?[szerkesztés]

A cikk szerint Karácsony 1995–2000 között az ELTE Társadalomtudományi Karán tanult. A bibi ezzel csak az, hogy a nevezett kar a végzése után három évvel jött létre. Tehát hova is járt? – Tacsipacsi vita 2019. október 12., 15:44 (CEST)