Vita:Kamilla cornwalli hercegné

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Királyi szerető?[szerkesztés]

Látom, hogy a cikkalany a „Királyi szeretők” kategóriában van. Melyik királynak is szeretője a hölgy? – Malatinszky vita 2017. november 8., 02:40 (CET)

Lehet, hogy kicsit félreérthető a megfogalmazás, ugyanúgy, ahogy korábban volt a Gyermek királyok vs. gyermek uralkodók bekategorizálásánál, hiszen minden király uralkodó, de nem minden uralkodó király, és itt is lehetne, és akkor kellene is egy új kategóriát beiktatni, mert abban nincs hiba, hogy szeretője volt a leendő uralkodónak, mielőtt a felesége lett volna.Peadar vita 2017. november 8., 08:01 (CET)