Vita:KT Tunstall

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Crystal Clear app kguitar.png Ez a szócikk témája miatt a Könnyűzenei műhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Jól használható Ez a szócikk jól használható besorolást kapott a kidolgozottsági skálán.
Közepesen fontos Ez a szócikk közepesen fontos besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: Ary (vita), értékelés dátuma: 2014. október 6.
Könnyűzenei témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Untitled[szerkesztés]

Kedves mindenki. Azt szeretném kérdezni, hogy látjátok-e az egész szócikk tartalmát. Mert többek is azt mondták, csak a bevetőt látják - én viszont már megírtam a Gyermekkor és kezdetek és a Karrier és a Diszkográfia alfejezetet is :S (Miután megírtam az egészet, nekem is eltűnt, aztán valahogy visszatettem, és akkortól már nekem is látszott. Másnak miért nem?) Daderth vita 2008. április 1., 15:22 (CEST)

Én látom az általad itt felsorolt fejezeteket. Loldi vita 2008. április 1., 15:24 (CEST)

De a többiek miért nem akkor? Ez most nem hagy nyugodni. Az első teljes cikkem, erre.. :D Daderth vita 2008. április 1., 15:39 (CEST)

Nem tudom, kik a többiek, de lehet, talán ha frissítik a gyorsítótárat, akkor rendbejönnek a dolgok :) Loldi vita 2008. április 1., 15:43 (CEST)

Többiek, vagyis két ember aki nem szerkesztő :D Gyorsírótár? Hmm, biztosan... :D Utánanézek mi az :P :D Ja hogy gyorsítótár :D Nem tudok olvasni, úgy látszik.Daderth vita 2008. április 1., 16:10 (CEST)