Vita:Jackie Earle Haley

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt BalfiClassic 2 évvel ezelőtt
Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Filmekkel kapcsolatos szócikkek (bővítendő besorolás)
Életrajzi szócikkek (besorolatlan)

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Haley's first marriage was to Sherry Vaughan in 1979. He has two children: a son, Christopher (born 1986), and a daughter, Olivia (born 1998), by his second wife, Jennifer Haley. He married his third wife, Amelia Cruz, in 2004.

Első házassága Sherry Vaughannal volt, akitől két gyermeke született, míg második feleségét, Amelia Cruzt 2004-ben vette el akivel máig boldog házasságban él.

-> Úgy tűnik, hogy nincs összhang az angol és a magyar nyelvű szócikk között. – BalfiClassic vita 2021. november 3., 20:16 (CET)Válasz