Vita:Infocenter.hu

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt RepliCarter 14 évvel ezelőtt a(z) Link témában

{{segély}}(?)

Az oldal nem reklám, ugyanis a cég közvetlenül nem értékesít termékeket, csakúgy mint pl. a Sanoma Budapest Zrt., amely fent is van a wikin (!). A cég profilja, hogy médiákba fektet be, az üzleti tevékenységet tehát ők (a médiák) végzik. Ugyanúgy, ahogy a fent említett Sanoma Budapest Zrt.. Ráadásul még olyan kiadókis fent vannak a wikin, amellyek saját márkanevük alatt folytatnak üzleti tevékenységet pl. Metropol (napilap). – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Gabor Rona (vitalap | szerkesztései)

  1. Az azonnali törlés sablon akkor került rá, mikor két sort tartalmazott a szócikk.
  2. Az nem probléma, hogy a Wikin lévő cégek, szervezetek folytatnak kereskedelmi tevékenységet, az a lényeg, hogy a szócikkük ne legyen reklám. Ami szerintem reklám pl. „A tudásnak ez a fajta vegyítése egy Magyarországon egyedülálló modellt valósít meg”. Át kéne fogalmazni kissé lexikálisabbra a szócikket, kivenni, ami nem belevaló, és FÜGGETLEN forrásokkal ellátni, ami nem a saját weboldalt jelenti.
  3. Ezen kívül a szöveges részbe nem linkelünk, ezeket a Források (ha konkrét forrás) vagy a Külső hivatkozások fejezetben lehet felsorolni. A Portfólió részbe illesztett három link is fölösleges, lévén, hogy nem támasztja alá az információkat, hiszen csak a adott cégek weboldalának főlapja.

Hát így hirtelen ennyi. Ha kérdés van, a vitalapomon megtalálsz. Üdv - RepliCarter Wormhole 2010. március 17., 09:30 (CET)Válasz

És még egy példa: „Az Infocenter.hu tehát nem pusztán hazai bejegyzésű cég, de részvényeinek többsége is hazai tulajdonban van”. Ez a mondat is egy lexikonban hogyan hangzana: Az Infocenter.hu hazai tulajdonú cég. És így nem reklám, nem elfogult. - RepliCarter Wormhole 2010. március 17., 09:32 (CET)Válasz

Link[szerkesztés]

A Forrás fejezetben megjelölt link halott. - RepliCarter Wormhole 2010. március 18., 13:40 (CET)Válasz

Törlési megbeszélés eredménye[szerkesztés]

Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Infocenter.hu