Vita:Heringes Anita

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Kusztax 2 évvel ezelőtt a(z) Főkép csere témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Ez egy életrajzi szócikk.
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Életrajzi szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Főkép csere[szerkesztés]

Nem tudom miért hagyták jóvá Heringes Anita láthatóan szándékosan előnytelen képét. De én lecseréltem, megszereztem minden szükséges engedélyt a Creative Commonshoz. Légyszi valaki ellenőrizze az új képet, ami a régi kép lecserélését szolgálja a WP:VANDÁL kimerítése miatt.

Kusztax, hadd nyugtassalak meg, a korábbi fénykép, bár valóban előnytelen, de se nem szándékosan az, se nem vandalizmusból fakadóan. Sajnos aki a fotót készítette csak ilyen minőségben (vagy rosszabban) tud fotózni. Sejtem, hogy vandalizmus alatt a „Képvandalizmus A képek cseréje provokatív, rossz szándékú, sértő képekre, animált GIF fájlokra, utóbbiak feltöltése Wikipédia oldalakra; politikai üzenetek beszúrása a képekbe stb.” részt érted, de az itt nem áll meg a valóság talaján. A korábbi kép nem rosszszándékú és nem is sértő, továbbá nem is animált GIF-fájl. Ez mindössze egy képességi korlátból fakadóan ilyen minőségű kép. Mindjárt jóváhagyom a képcserét, de megkérlek, máskor ne kiálts se vandalizmust, se szándékos lejáratást. Köszönöm a figyelmedet! Ja, és a hozzászólásaidat négy ~ vonallal írd alá. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2022. január 15., 11:40 (CET)Válasz

Azért is sejtettem úgy, hogy ez szándékos lehet, mert visszakerestem az urat, aki a képet készítette, feltöltötte és kihelyezte. Úgy találtam a képek alapján, hogy nem készített olyan szörnyű képeket, ez mégis olyan lett. Sőt, a belinkelt saját Facebook profilján fellelhető képek sem rosszak. Ezek főleg érvényesek voltak akkor, ha másokról készített képet. De persze, tévedhetek én is, a képet provokatívnak gondoltam, a kép alanya pedig egyenesen sértőnek. De köszönöm a jóváhagyásodat, legközelebb ennél is körültekintőbb leszek a "WP:VANDÁL" vagy más szabályra való figyelemfelhívás során. (Illetve az útmutatásaidat a WP használatát illetően is köszönöm.) Kusztax vita 2022. január 16., 19:14 (CET)Válasz