Vita:Hangszedő

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt 89.132.252.6 11 évvel ezelőtt

Na és a bakelit lemezjátszók hangszedője miért nincs említve??? – Aláíratlan hozzászólás, szerzője 80.98.104.242 (vitalap | szerkesztései) 2011. február 6., (CEST)

Már bocsánat de a magyar gyártású hangszedőknél egyszerűen a pofátlanság határa hogy reklámnak használja a wikipédiát, ha még megemlítené hogy vannak magyar hangszedők mmint pl jeti, az még oké lenne, de az a egekig magasztaló marketing duma hogy a JEti palettáján az egytekecsestől kezdve a trimasterig minden megtalálható, egyszerűen undorító.

És most a személyeskedés, az a pökhendiség ahogy fikázza az összes többi gyártó hangszedőjét, aztán előveszi hogy az ő hangszedőit egyenként 40 óráig készíti, és hogy két évtizedes tudományos fejlszetés eredménye a speciális szerkezeti felépítés amely mellet minden hangszedő kis gagyi szar és most figyelj:

Egy vasgolyó a hangszedőben...

http://epub.hpo.hu/e-nyilvantartas/?lang=HU#

itt kell rákeresni hogy basszusgitár

És ha valaki tanult fizikát... http://vimeo.com/5465549

Nem bírálom a hangszedőinek a hangját,mert nem rossz, és izlés kérdése, de az ember és a szövege bicskanyitogató... – Aláíratlan hozzászólás, szerzője 89.132.252.6 (vitalap | szerkesztései) 2012. június 30., 13:56‎ (CEST)Válasz