Vita:Fricz Tamás

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Linkoman 2 évvel ezelőtt a(z) A CÖF szócikkből kivágott életrajzi anyag témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).


A CÖF szócikkből kivágott életrajzi anyag[szerkesztés]

"A Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum (RETÖRKI) tudományos főmunkatársa, a Magyar Idők című napilap külsős publicistája. A politikatudomány kandidátusa (PhD), 15 önálló kötet, mintegy száz tanulmány és több száz cikk szerzője, írásai magyar, angol, lengyel és német nyelven jelentek meg. 2012-ben ötödmagával megkapta a Polgári Magyarországért díjat (mint a Békemenet egyik szervezője). Áder János, Magyarország köztársasági elnöke 2013-ban a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjével tüntette ki."--Linkoman vita 2021. május 29., 18:39 (CEST)Válasz